Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με μπλε πουλόβερ
Από τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη/Φωτογραφία: Κοσμάς Κουμιανός
02|12|2022 12:53
SHARE
ΝΑΡΑ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ

Νάρα Παπακαλιάτη: Αυτή είναι η γοητευτική αδελφή του γνωστού σκηνοθέτη


Tους τελευταίους μήνες, η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Μaestro» έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των εγχώριων ΜΜΕ.

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης για μία ακόμη φορά και οι θαυμαστές του έχουν αρχίσει να «ψαχουλεύουν» πληροφορίες για το έργο αλλά και την προσωπική του ζωή.

Κάπως έτσι ήρθαν στο προσκήνιο πληροφορίες για την οικογένειά του γνωστού σεναριογράφου και τα αγαπημένα του αδέλφια.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δύο αδελφούς και μία αδελφή. Με τον μεγάλο του αδελφό, Φίλιππο μεγάλωσαν μαζί και ο χωρισμός των γονιών τους, Βίλλυς Μαλάμη και Μανώλη Παπακαλιάτη τους έφερε πολύ κοντά. Ιδιαίτερα στενή σχέση έχουν ωστόσο και με αδέλφια τους από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους, Νάρα και Στέφανο.

Η Νάρα είναι η μικρότερη από τα 4 αδέλφια και το μοναδικό κορίτσι και έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του διαδικτυακού κοινού. Ωστόσο η ίδια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και επιλέγει να ζει μακριά από τα φώτα δημοσιότητας.

Η Νάρα Παπακαλιάτη είναι μία ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα, ευφυής και μορφωμένη. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης και εν συνεχεία μετακόμισε στο Λονδίνο για να ακολουθήσει σπουδές στα Μαθηματικά στο "King College" και Χρηματοοικονομικά στο "Imperial". Μεγαλωμένη ανάμεσα σε τόσα αγόρια, η ίδια δηλώνει πως ένιωθε πάντα αγοροκόριτσο.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Νάρα κι ο αγαπημένος της σύντροφος απέκτησαν δύο δίδυμα παιδιά και έκτοτε είναι πολύ αφοσιωμένη στην ανατροφή τους, επομένως ο ελεύθερος χρόνος της είναι αρκετά περιορισμένος. Ωστόσο, φαίνεται πως φροντίζει να τον αξιοποιεί δημιουργικά, καθώς το προφίλ της στο Instagram μαρτυρά πως ταξιδεύει συνεχώς σε μοναδικούς προορισμούς.

Από τη Γαλλία και την Ιταλία ως το Περού και την Καραϊβική, η Νάρα και ο αγαπημένος της Νίκος επιδιώκουν την περιπέτεια και έρχονται σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Παράλληλα, η ίδια ασχολείται ως χομπίστας με το fashion design, διατηρώντας έτσι την επαφή της με τη μόδα για την οποία θρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη.

Όσον αφορά το διάσημο όνομα της, η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν της αρέσει να χρησιμοποιεί τη σχέση τους ή το όνομά της για να καταφέρει κάτι.

Δείτε το προφίλ της Νάρας στο Instagram:

SHARE