Παναγιώτα Βλαντή
Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
INSTAGRAM

New look: Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε το ξανθό που κολακεύει τις γυναίκες άνω των 50


Η Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

H γνωστή ηθοποιός είναι πολύ ενθουσιασμένη με την αλλαγή στην εμφάνισή της και δημοσίευσε μια φωτογραφία της με το νέο hair look, το οποίο την κολακεύει πολύ. H Παναγιώτα Βλαντή αφέθηκε στα χέρια της hairstylist Αννας Βουζουνεράκη και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους followers της.

«Αγαπώ τα νέα μου μαλλιά» σημείωσε η Παναγιώτα Βλαντή στο προφίλ της στο Instagram, η οποία υιοθέτησε ένα γλυκό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές σχετικά με το χρώμα των μαλλιών της, πέρα από αποχρώσεις κοντά στο φυσικό της. Tα τελευταία χρόνια την έχουμε συνηθίσει με τα μεσαίου μήκους καστανόξανθα μαλλιά της.

Η hairstylist Αννα Βουζουνεράκη μίλησε στη BOVARY και μάς είπε για την αλλαγή στα μαλλιά της Παναγιώτας Βλαντή: «Ο στόχος μου ήταν ένα φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί η τρίχα της. Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι φωτεινό και φυσικό. Θέλαμε να έχει ταυτότητα και να ένα παιχνίδισμα, το οποίο είναι πολύ κολακευτικό για όλες τις γυναίκες».

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι μια από τις συχνότερες επιλογές των γυναικών που θέλουν να φωτίσουν λιγάκι παραπάνω το πρόσωπο τους και να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους. 

Η απόχρωση που επέλεξε η Παναγιώτα Βλαντή για τα μαλλιά της κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες άνω των 50.

SHARE