Πέγκυ Σταθακοπούλου
Πέγκυ Σταθακοπούλου/ Φωτογραφία: Instagram/ @peggy.stathakopoulou
01|10|2023 10:06
SHARE
ΠΕΓΚΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με μπικίνι και εντελώς άβαφη καλωσορίζει τον Οκτώβριο


Η Πέγκυ Σταθακοπούλου καλωσόρισε τον Οκτώβριο με μια φωτογραφία της με μπικίνι και οι followers της ενθουσιάστηκαν.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου αποτελεί μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής υποκριτικής σκηνής. Η ίδια τον Ιούνιο έκλεισε τα 63 της χρόνια και διατηρεί μια εντυπωσιακή σιλουέτα.

Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr. «Νιώθω ενθουσιασμένη για πολλά. Κι αυτό νομίζω ότι είναι η νεότητα. Ο ενθουσιασμός και η περιέργεια για την ζωή, για όσα δεν έχω γνωρίσει ακόμα. Όσο κανείς το θρέφει αυτό με χαρά, νομίζω ότι και το σώμα λειτουργεί διαφορετικά. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς και δεν θέλεις να βλέπεις τον εαυτό σου, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις ηλικίες, σε όλους τους ανθρώπους. Το θέμα είναι να μην κάτσει σαν πανικός, σαν τρόμος, να σε κάνει να μην είσαι εσύ. Όσο πιο πολύ προσπαθείς να κρύψεις την ηλικία σου, τόσο πιο πολύ φαίνεται».

Και μπορεί πλέον να καλωσορίσαμε τον Οκτώβριο, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ωστόσο, δεν λέει να αποχωριστεί το καλοκαίρι, οποίο φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα. «Μπορεί να τελειώνει ο Σεπτέμβρης αλλά εγώ δεν αποχαιρετάω ακόμα το καλοκαιράκι. Μετά τις εκλογές θα επιστρέψω επειγόντως σε διάθεση ηλιοκαμένη!».

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της ηθοποιού, κάτι στο οποίο συνέβαλε το γεγονός ότι φωτογραφίζεται εντελώς άβαφη, αφήνοντας τη φυσική ομορφιά της να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Δείτε την Πέγκυ Σταθακοπούλου με μπικίνι κι εντελώς άβαφη:

SHARE