Η Πέγκυ Τρικαλιώτη με μπλε μπλούζα
Η συγκινητική ανάρτηση της Πέγκυς Τρικαλιώτη στο Instagram/ Φωτογραφία: @peggy_trikalioti_official
02|01|2020 13:04
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

«Μονάκριβή μου»: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αγκαλιά με την κόρη της -Ο απολογισμός της ηθοποιού για τη δεκαετία που έφυγε


Με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία υποδέχτηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη τη νέα χρονιά, δηλώνοντας ότι αναμφισβήτητα, το μεγαλύτερο δώρο που της έκανε η δεκαετία που πέρασε ήταν μονάκριβη κόρη της, αλλά και ο σύντροφός της, Θανάσης Δόσης.

Στην πολύ τρυφερή ανάρτηση, η καταξιωμένη ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη αγκαλιάζει την κορούλα της, Φραντζέσκα, την οποία έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της, Θανάση Δόση.

«Μονάκριβη μου... Εσύ ήσουν το μεγαλύτερο δώρο για εμένα της δεκαετίας που μόλις έφυγε... Αλλά και της καινούργιας που ξεκινάει... Εσύ και ο πατέρας σου αγάπη μου! Αυτή η αγκαλιά θα είναι πάντα εκεί ορθάνοιχτη για εσένα θησαυρέ μου! Χρόνια μας πολλά!» έγραψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της στο Instagram.

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στο Bovary.gr, η Πέγκυ Τρικαλιώτη εξομολογήθηκε ότι λόγω ενός ορμονικού προβλήματος που αντιμετώπιζε, ένας γυναικολόγος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει παιδί -κάτι που η ίδια ποτέ δε δέχτηκε. «Νομίζω ότι επειδή δεν το δέχτηκα ποτέ, έμεινα έγκυος -και μάλιστα χωρίς εξωσωματική. Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου έτυχε να συναντήσω τον γυναικολόγο που μου είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάνω παιδί... Με είδε με την κοιλιά στο στόμα, τα έχασε, δεν μίλησε, άσπρισε...» είπε μεταξύ άλλων.

Από τότε που έγινε μαμά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει αφιερωθεί εξολοκλήρου στην κορούλα της, η οποία αποτελεί πια το κέντρο του κόσμου της! Βέβαια, στην ανάρτησή της δεν ξεχνά να αναφερθεί και στον σύντροφό της, αφού -όπως είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στη Bovary- «Μόλις τον είδα, μόλις τον γνώρισα, είπα ότι “αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού μου”».

SHARE