Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Πέμη Ζούνη Φωτογραφία: NDP Photo Agency
11|07|2022 12:08
SHARE
ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ

Η Πέμη Ζούνη με κοντά μελαχρινά μαλλιά για τις ανάγκες του νέου της ρόλου


Η ηθοποιός Πέμη Ζούνη έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

H ηθοποιός, Πέμη Ζούνη, είναι μια γυναίκα με μοναδική φινέτσα ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο της και τα όσα έχει προσφέρει στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Έχει ενσαρκώσει ρόλους που έχουν μείνει χαραγμένοι στη συνείδηση του κοινού, τόσο σε τηλεοπτικές σειρές, όσο και σε παραστάσεις στο θεατρικό σανίδι.

Αυτή τη φορά, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ηθοποιό Πέμη Ζούνη επί σκηνής και μάλιστα σε μια συγκλονιστική ερμηνεία στην παράσταση «Στου Μποχώρη» της Βάνας Πεφάνη, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες, στα πλαίσια του φετινού φεστιβάλ Αττικής, στο Θέατρο Αττικού Άλσους.

Εκείνο που όλοι παρατήρησαν, εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο, ήταν η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού.

Η Πέμη Ζούνη μπορεί να έχει εντυπωσιακά ξανθά μακριά μαλλιά, αυτή τη φορά όμως την είδαμε με ένα ρετρό κοντό, σγουρό μελαχρινό, με το οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει.

Για τις ανάγκες του ρόλου, η Πέμη Ζούνη έκανε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της, δεν μοιάζει όμως να είναι μόνιμη, παρόλα αυτά, έστω και με περούκα, έστω και για τις ανάγκες του ρόλου στο έργο, είναι μια αλλαγή που τράβηξε τα βλέμματα των θεατών.

Δείτε την Πέμη Ζούνη με κοντό σγουρό μελαχρινό χτένισμα

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE