Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει γυμνή
Φωτογραφία: instagram/@paulinaporizkova
ΠΟΛΙΝΑ ΠΟΡΙΖΚΟΒΑ

Η «θεά» Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει γυμνή στα 56 της: «Πια είμαι αόρατη για τους άνδρες»


Η Πολίνα Πορίζκοβα είναι το νέο εξώφυλλοτου «The Times Magazine», δίνοντας μία ίσως από τις πιο δυνατές συνεντεύξεις της καριέρας της.

Η φωτογράφιση της απλή, λιτή και απόλυτα αληθινή, αποκαλύπτει την ομορφιά μιας γυναίκας, όπως η Πολίνα Πορίζκοβα, στην έκτη δεκαετία της ζωής της, χωρίς περιστροφές και φίλτρα. Το supermodel ποζάρει στα 56 της γυμνή, φορώντας μόνο τις γόβες της.

Η Πολίνα Πορίζκοβα είναι μία από τις γυναίκες, που έχοντας καταπλήξει τον χώρο της μόδας στο παρελθόν, πρωτοστατεί σήμερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram και εμπνέει χιλιάδες ακόμη γυναίκες παγκοσμίως, μιλώντας για την πραγματική ομορφιά της ωριμότητας που πρέπει τελικά η κοινωνία να αποδεχτεί και να αγκαλιάσει.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στη συνέντευξη της στην Jill Greenberg: «Τώρα πια είμαι τελείως αόρατη. Μπαίνω σε ένα πάρτι, προσπαθώ να φλερτάρω με άνδρες και εκείνοι θα απομακρυνθούν αμέσως, στα μισά της κουβέντας μας, για να κυνηγήσουν μια γυναίκα τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη μου. Είμαι ελεύθερη, έχω βάλει τα καλά μου, έχω κάνει την προσπάθεια μου, αλλά τίποτα».

Η ίδια είπε πως άρχισε να νιώθει αόρατη, όταν έφτασε στη μέση ηλικία και ο γάμος της διαλύθηκε. Τότε έριξε μια ματιά γύρω της και ένιωσε παραγκωνισμένη και ασήμαντη από την πλευρά των ανδρών. Το παρομοίασε μάλιστα με ένα είδους «αργό ξεθώριασμα».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους άνδρες που μπαίνουν τώρα στο feed μου, λέγοντας πως θα έπρεπε να είμαι αόρατη στην ηλικία μου, γιατί επιβεβαιώνουν ακριβώς τα όσα λέω» έγραψε σε μια σχετική ανάρτηση στο instagram, στο οποίο και είναι ιδιαίτερα ενεργή, ποστάροντας φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ, δηλώνοντας πως δεν έχει κάνει καμία αισθητική παρέμβαση.

Η Πολίνα Προρίσκοβα, Courtesy of The Times Magazine

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν τόσο σοκαριστικό μια 50χρονη γυναίκα που ποζάρει με το ίδιο μπικίνι που φόραγε και πριν από 30 χρόνια και ακόμη της κάνει. Είναι εντάξει δηλαδή το να γλυκοκοιτάζει κανείς κάποια που θα μπορούσε να είναι κόρη του, αλλά όχι ώριμες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και είναι πιθανότατα καλύτερες στο sex;», δήλωσε στο The Times Magazine, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους και μιλώντας εκ μέρους πολλών γυναικών μέσης ηλικίας, που εξαναγκάστηκαν να βγάλουν το φλερτ από τη ζωή τους.

Έτσι, λοιπόν, η Πολίνα Πορίζκοβα κατανοεί, όπως εξηγεί απόλυτα τις γυναίκες που καταφεύγουν στις πλαστικές, αν και η ίδια νιώθει πλέον πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της, γνωρίζοντας ακριβώς τι είναι αυτό που θέλει: να διασκεδάζει.

SHARE