Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας και ο πρίγκιπας Ντάνιελ
Οι αναρτήσεις στο Instagram/ Φωτογραφία: AP Images
07|06|2020 15:44
SHARE
ROYALS

Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας με τα πανέμορφα παιδιά της -Εβαλαν παραδοσιακές φορεσιές και μας ξενάγησαν στο Παλάτι


Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, με αφορμή την Εθνική Εορτή της χώρας, που γιορτάστηκε στις 6 Ιουνίου.

Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας είναι πρώτη στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου. Είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Ντάνιελ και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την πριγκίπισσα Εστέλ και τον πρίγκιπα Όσκαρ, 8 και 4 ετών αντίστοιχα.

Με αφορμή λοιπόν την Εθνική Εορτή της Σουηδίας, η οποία γιορτάστηκε στις 6 Ιουνίου, στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας της χώρας δημοσιεύτηκαν μερικές φωτογραφίες, όπου βλέπουμε την πριγκίπισσα Βικτόρια με τα παιδιά και τον σύζυγό της, ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές.

Μάλιστα, την ημέρα της Εθνικής Γιορτής, το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί δωρεάν το Παλάτι και να ξεναγηθεί στους υπέροχους χώρους του. Βέβαια, μέσα από μερικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media, όσοι ακολουθούν τους Σουηδούς γαλαζοαίματους είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τις μεγαλοπρεπείς αίθουσες.

πριγκίπισσα Βικτόρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ με τα παιδιά τους
Instagram/ @kungahuset
πριγκίπισσα Βικτόρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ με τα παιδιά τους
Instagram/ @kungahuset

Στη φωτογραφία βλέπουμε τους μικρούς γαλαζαίματους να κλέβουν την παράσταση. Τα πανέμορφα παιδιά της πριγκίπισσας Βικτόρια δίνουν τις πιο θερμές ευχές στον λαό της Σουηδίας και όσους τους ακολουθούν στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CBGGdL_gAit/

Οι αναρτήσεις, όπως ήταν φυσικό ενθουσίασαν τους followers, οι οποίοι άφησαν πολλά like και σχόλια.

SHARE