Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας με total pink σύνολο και navy blue clutch
Φωτογραφία: Splash/ Ideal Images
20|05|2023 09:04
SHARE
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΙΡΗ

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας με total pink σύνολο είναι η επιτομή της κομψότητας


Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας υιοθέτησε την τάση Barbiecore και πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, ήταν κομψή και γοητευτική ενώ τράβηξε το ενδιαφέρον καθώς το έντονο ροζ χρώμα του συνόλου της ξεχώρισε μεταξύ του συζύγου και των παιδιών της που επέλεξαν πιο ήπιους τόνους για να παρακολουθήσουν την επικύρωση του γιου της, κόμη Χένρικ στην εκκλησία της Δανίας.

Ο Henrik Carl Joachim Alain, κόμης του Monpezat, γιος του πρίγκιπα Joachim και της πριγκίπισσας Marie επικυρώθηκε στη Δανική Εκκλησία στο Παρίσι.

Η επικύρωση έγινε από τον Βασιλικό Εφημέριο, επίσκοπο Henrik Wigh-Poulsen, με τη βοήθεια του υπουργού της Δανικής Εκκλησίας, Malane Bendtsen.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας με total pink σύνολο και navy blue clutch

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας συνδύασε το έντονο ροζ με το navy blue ενώ ο σύζυγός της πρίγκιπας Ιωακείμ και οι γιοι, Φήλιξ, Νικολάι και Χένρικ, επέλεξαν πιο μπλε κοστούμια και η μικρή Αθηνά, ένα φλοράλ φόρεμα.

Η πριγκίπισσα Μαίρη συνδύασε το εντυπωσιακό σύνολό της με ένα Bottega Veneta navy clutch, ασορτί με τις Jimmy Choo γόβες της, και μια λαμπερή καρφίτσα στην μπλούζα της. Ολόκληρο το σύνολό της, το οποίο περιελάμβανε μπλούζα με κάπα και παντελόνι, ήταν από τον οίκο Emporio Armani, συντονισμού.

Η κομψή γραμμή του παντελονιού, και το πόσο κολακεύει τη σιλουέτα της κέντρισε το ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι πως μπορεί να ταιριάξει και με άλλα κομμάτια. Κοστίζει £300 και είναι ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φωτογραφία: Splash/ Ideal Images
SHARE