Η Άσλεϊ Γκράχαμ φωτογραφίζεται έγκυος γυμνή
Φωτογραφία: AP Images
11|02|2022 10:30
SHARE
MOTHERHOOD

Η Άσλεϊ Γκράχαμ θηλάζει τα δίδυμα αγόρια της στην πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννα


Η επιστροφή της Άσλεϊ Γκράχαμ στο instagram είναι γεγονός.

Και μιλάμε για επιστροφή, αφού μετά την γέννηση των δίδυμων αγοριών της, όπως είναι φυσικό, επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και να αφοσιωθεί στην φροντίδα των μωρών της.

Το διάσημο plus-size model ήταν ιδιαίτερα ενεργή και κάτι παραπάνω από ανοιχτή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφού φρόντιζε με τις αναρτήσεις της να μας ενημερώνει για το πώς περνούσε την όλη διαδικασία της κύησης, χωρίς ρετούς και φίλτρα, απλά και αληθινά, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Αφού, λοιπόν, ενημέρωσε για την έλευση των δύο της αγοριών, αποτραβήχτηκε για περίπου ένα μήνα και μόλις πριν λίγες ώρες έκανε το πιο τρυφερό και γλυκό comeback με μια νέα ανάρτηση.

Στην φωτογραφίας που πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram την βλέπουμε στον καναπέ αγκαλιά με τα δίδυμα αγοράκια της, ενώ το ένα από αυτά θηλάζει. Μάλιστα αποκάλυψε και τα ονόματα τους.

«Ο Malachi και ο Roman, τα δύο αγόρια μου υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι και η μεγαλύτερη υπενθύμιση του ότι μπορώ να τα καταφέρω στα δύσκολα. Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τον κόπο. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ την γέννα μου και την μετέπειτα διαδικασία με όλους σας,» έγραψε στην σχετική λεζάντα, προετοιμάζοντας τους followers για τις επόμενες δημοσιεύσεις της.

SHARE