Τα γενέθλια της Ράνιας Τζίμα
Ράνια Τζίμα/Φωτογραφία: NDP
24|04|2024 08:37
SHARE
ΡΑΝΙΑ ΤΖΙΜΑ

Η Ράνια Τζίμα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί -Με κολάν και sneakers είναι έτοιμη για γυμναστική


Η Ράνια Τζίμα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε με κολάν και sneakers να ποζάρει με τον γυμναστή της, μετά από την προπόνηση.

Η Ράνια Τζίμα διατηρεί ένα δραστήριο προφίλ στο Instagram, όπου συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega ποστάρει φωτογραφίες εντός και εκτός πλατό.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, η Ράνια Τζίμα φωτογραφίζεται με ένα look με το οποίο ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει. Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη Ράνια Τζίμα να ποζάρει με τον γυμναστή της, μετά από την προπόνησή της, με ένα κολάν σε ιδιαίτερο μοτίβο και λευκό sneakers, ενώ το athletic outfit συμπληρώνει ένα άνετο και oversized top.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το τι κάνει έναν άνθρωπο σέξι, η Ράνια Τζίμα είχε δηλώσει ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το μυαλό και η αύρα του ανθρώπου, παρά η εικόνα του.

Συγκεκριμένα είπε, μεταξύ άλλων: «Πολλά πράγματα είναι καλύτερα όσο μεγαλώνεις. Και την εικόνα μας την καταλαβαίνουμε καλύτερα. Κάνουμε τα πιο σωστά πράγματα, αφήνουμε κάποια από τα λάθος, αφήνουμε τις υπερβολές που κάναμε παλαιότερα. Πατάς καλύτερα στα "παπούτσια" σου. Η αύρα των ανθρώπων είναι sexy. Δεν είναι ποτέ το μάτι ή η μύτη, ποτέ δεν ήταν. Είναι αυτό που εκπέμπει ο άλλος. Το μυαλό βεβαίως των ανθρώπων είναι το 90% του case. Ένα μυαλό μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο συγκλονιστικά sexy και η εικόνα του τυπικά να μην παραπέμπει σε αυτό».

Δείτε τη Ράνια Τζίμα με κολάν και sneakers:

SHARE