Η Σακίρα χαμογελάει και κρατάει το μικρόφωνο
Ηταν ανάμεσα σε αυτό και την αγγειοπλαστική/Φωτογραφία: ΑP images
ΣΑΚΙΡΑ

Η Σακίρα όπως δεν την έχετε ξαναδεί -Κάνει skateboard σαν επαγγελματίας


Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα αποφάσισε να ξεκινήσει νέο χόμπι και είναι άκρως ενθουσιασμένη με αυτό.

Η ποπ τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, όπου κάνει σκέιτμπορντ και σημείωσε χιουμοριστικά: «Το νέο μου χόμπι. Ηταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό και την αγγειοπλαστική». Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 1,7 εκατομμύρια views και οι θαυμαστές της Σακίρα ενθουσιάστηκαν με την επιλογή της.

Στο βίντεο την βλέπουμε να φοράει κράνος και με ένα τεράστιο χαμόγελο να απολαμβάνει τις βόλτες της κάνοντας σκέιτμπορντ, το οποίο της πηγαίνει πολύ. Oσα χρόνια κι αν περάσουν από το ντεμπούτο της στη μουσική, η Σακίρα κρατά πάντα αμείωτη την απίθανη ενέργειά της επάνω στη σκηνή, χάρη στην οποία ξεχώρισε αμέσως στο διεθνές πεντάγραμμο. Οι εκατομμύρια θαυμαστές της Σακίρα ανά τον κόσμο συνεχίζουν να την ακολουθούν πιστά.

Το νέο χόμπι της Σακίρα αποκαλύφθηκε μέσω του προφίλ της στο Instagram και οι θαυμαστές της ζήτησαν κι άλλα βίντεο να δουν από τις επιδόσεις της στο σκέιτμπορντ.

https://www.instagram.com/p/CBf97J3lPdH/

Από τότε που την ακούγαμε να τραγουδά το Whenever Wherever, η εκθαμβωτική Σακίρα έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στις πιο διάσημες pop τραγουδίστριες της γενιάς της!

SHARE