Η Σάλμα Χάγιεκ με μοβ φόρεμα
Ο Σέμι μοιάζει πολύ στην αδερφή του/ Φωτογραφία: AP Images
26|05|2020 12:37
SHARE
BROTHERH & SISTER

Η Σάλμα Χάγιεκ μας συστήνει τον αδερφό της -Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram και η ομοιότητα που τρέλανε τους fans


Η Σάλμα Χάγιεκ ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία με τον αδερφό της στο Instagram και όλοι συμφωνούν ότι είναι ίδιοι.

Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram μια φωτογραφία με τον -κατά 6 χρόνια μικρότερο- αδερφό της, τον Σάμι, με αφορμή την Ημέρα των Αδερφών, την οποία γιορτάζουν στις Η.Π.Α. στις 24 Μαΐου. «Σήμερα γιορτάζεται η Ημέρα των Αδερφών στις Η.Π.Α., όπου μένει και ο άγγελός μου, ο Σάμι. Σ’ αγαπώ» έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Στο τρυφερό κάδρο βλέπουμε τα δύο αδέρφια να χαμογελούν στον φακό, ξαπλωμένοι σε ένα στρώμα χρωματιστής τρούφας!

Τη φωτογραφία βέβαια είχε ανεβάσει πρώτος ο Σάμι Χάγιεκ στα πιο πρόσφατα γενέθλια της αδερφής του. Ο ίδιος είναι σχεδιαστής επίπλων και πριν από λίγο καιρό έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Τον περασμένο Ιούλιο η σύζυγός του και σχεδιάστρια κοσμημάτων Daniela Villegas γέννησε τον γιο τους, Μπαλτάζαρ.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην «The Guardian», σχετικά με τα παιδιά της χρόνια, η Σάλμα Χάγιεκ είπε «Ήμουν τυχερή να μεγαλώσω στην πόλη Κοατσακοάλκος στο Μεξικό με τους γονείς μου και τον μικρότερο αδερφό μου, τον Σάμι. Ήταν μια μικρή κοινωνία, ζούσαμε κοντά στον ωκεανό και ήμασταν συνέχεια έξω με τα παιδιά των γειτόνων μας, να τρέχουμε ελεύθερα, να παίζουμε ποδόσφαιρο στους δρόμους και στην παραλία. Δε θα μπορούσε ένα παιδί να ζητήσει για ένα καλύτερο μέρος».

SHARE