Η Σαρλίζ Θερόν με φόρεμα έναν ώμο
Η Σαρλίζ Θερόν είναι μια μητέρα δύο παιδιών/Φωτογραφία: ΑP images
INSTAGRAM

Η Σαρλίζ Θερόν έχει τον καλύτερο make up artist -Την έβαψε το παιδί της και μάς δείχνει το απoτέλεσμα


H Σαρλίζ Θερόν είναι μια περήφανη μητέρα δύο παιδιών.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός υιοθέτησε τον μεγάλο της γιο Τζάκσον, από τη Νότια Αφρική το 2012 και τη μικρή της κόρη Όγκουστ το 2015.

Η Σαρλίζ Θερόν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες της, όπου αφήνεται στα χέρια του παιδιού της να την βάψει. Δεν διευκρινίζει αν είναι ο γιος της Τζάκσον ή η κόρη της Ογκουστ, αλλά κάνει χιούμορ και σημειώνει: «Σε όλους τους make up artists εκεί έξω, προσέχετε γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία πολύ προσωπική στιγμή με το παιδί της, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει στα social media. Φυσικά, το πρόσωπο του παιδιού της δεν φαίνεται καθώς η ηθοποιός είναι πολύ προστατευτική και με τα δύο της παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

To every make up artist out there..... watch out, you’ve got competition!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Charlize Theron/Instagram

Η Σαρλίζ Θερόν έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle το 2018 για την μητρότητα: «Στην αρχή, ήθελα να τα κάνω όλα και δεν ζητούσα όση βοήθεια χρειαζόμουν. Σκεφτόμουν πως αν δεν το κάνω όλο αυτό, τότε είμαι κακός γονιός. Τη δεύτερη φορά, συνειδητοποίησα πως είμαι πιο χαρούμενη και τα παιδιά μου το ίδιο αν ζητάω περισσότερη βοήθεια. Ο κόσμος νομίζει πως έχω κανένα προσωπικό 40 ατόμων, αλλά δεν ισχύει. Έχω μια νταντά και τη μητέρα μου λίγο παρακάτω, καταπληκτικούς φίλους και οικογένεια. Τους αποκαλώ το χωριό μου. Πλέον έχω μάθει να διατηρώ μεγαλύτερη ισορροπία».

SHARE