Σία Κοσιώνη
Σία Κοσιώνη/Φωτογραφία: NDP photo agency
JEAN LOVER

Η Σία Κοσιώνη με λευκά sneakers και τζιν -H casual εμφάνιση στο θέατρο με μπλε παλτό


Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Terror» στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου βρέθηκε η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Μια άλλη ιστορία». «Χρόνος δεν υπάρχει, ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα. Ήταν νύχτα όταν έγραφα το βιβλίο και μάλιστα πολλές νύχτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έκανα τις διορθώσεις», ανέφερε η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι συγγραφέας, δεν διεκδικώ κάποιον τίτλο, είμαι δημοσιογράφος. Συναντήθηκε η δουλειά μου με την συγγραφή αυτού του παιδικού βιβλίου και εύχομαι να είναι χρήσιμο».

Η Σία Κοσιώνη με λευκά sneakers και τζιν -H casual εμφάνιση στο θέατρο με μπλε παλτό

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Σία Κοσιώνη σε θεατρική πρεμιέρα, όπου ήταν ντυμένη casual. Η δημοσιογράφος φόρεσε ένα σκούρο τζιν σε γραμμή καμπάνα το οποίο συνδύασε με μια γκρι μπλούζα από μέσα και μπλε παλτό. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers που είναι το διαχρονικό fashion staple.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει πιο ευέλικτο και άνετο παπούτσι από ένα ζευγάρι sneakers. Ιδίως τα λευκά sneakers πηγαίνουν με όλα τα χρώματα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Συνδυάζονται τέλεια με τα πάντα, ακόμα και με πιο βραδινά ρούχα. Τα λευκά sneakers ανήκουν στα διαχρονικά κομμάτια της μόδας, μαζί με το μπλε τζιν, το little black dress και τις μαύρες γόβες. Chic and simple, τα λευκά sneakers αποτελούν κυριολεκτικά έναν «άδειο καμβά» στα πόδια σας.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE