Σίλια Κριθαριώτη
Σίλια Κριθαριώτη
INSTAGRAM

Η Σίλια Κριθαριώτη πέρασε την γιορτή της στο Γκστάαντ -Η έκπληξη από τους άνδρες της ζωής της


Η Σίλια Κριθαριώτη είχε γιορτή και δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη από την οικογένειά της.

H ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε την ονομαστική της εορτή στο Γκστάαντ μαζί με αγαπημένους φίλους και την οικογένειά της.

Μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ του οίκου Celia Kritharioti στο Instagram δύο φωτογραφίες της, όπου είναι μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο και τον γιο τους, Παναγιώτη.

Η Σήλια Κριθαριώτη σημείωσε στο προφίλ της: «Σας ευχαριστώ αγόρια για την λαμπερή έκπληξη».

H σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στο Γκσάαντ των Ελβετικών Άλπεων, το πιο διάσημο μαζί με το Σεν Μόριτς χειμερινό θέρετρο του διεθνούς jet set.

Η Σίλια Κριθαριώτη συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, αλλά και highlights από την πορεία της ως διεθνής σχεδιάστρια. Αν και βλέπουμε συχνά τις κόρες της σε φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, σπάνια βλέπουμε τον γιο της, Παναγιώτη.

Δείτε το ποστ:

Εκτός από μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας και ταλαντούχα σχεδιάστρια, η Σίλια Κριθαριώτη αποτελεί και περήφανη μαμά. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δίδυμες κόρες της, Ειρήνη και Ελισάβετ, αλλά και τον γιο της, Παναγιώτη, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο.

«Είμαι περήφανη για πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά περισσότερο περήφανη είμαι για το γεγονός ότι είμαι μητέρα» έχει σημειώσει στο παρελθόν.

SHARE