Η Σίλια Κριθαριώτη στον γάμο της
Η Σίλια Κριθαριώτη στον γάμο της/ Φωτογραφία: Instagram/ @celiakritharioti
30|09|2023 09:46
SHARE
THROWBACK

Η Σίλια Κριθαριώτη στον γάμο της με τον Νίκο Τσάκο ήταν σαν αληθινή royal -Το άλμπουμ για την επέτειό τους


Η Σίλια Κριθαριώτη γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο, και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να τιμήσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Η Σίλια Κριθαριώτη δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της με τον σύζυγό της στο Instagram.

Αυτή τη φορά όμως, η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας έκανε μια εξαίρεση καθώς ο λόγος είναι πολύ σημαντικός και ξεχωριστός για εκείνη. Η Σίλια Κριθαριώτη κλείνει 22 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Παναγιώτη και τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ.

Θέλησε λοιπόν να γιορτάσει την επέτειό τους με μία σειρά φωτογραφιών από τον γάμο τους. «Ένας χρόνος πόθου, 6 χρόνια ενθουσιασμού, 22 χρόνια γάμου, συνολικά 29 χρόνια ευτυχίας, αγάπης, διασκέδασης, γονεϊκότητας και αμοιβαίας ανάπτυξης. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας είναι ο Παναγιώτης, η Ειρήνη και η Ελισάβετ που μας κάνουν κάθε μέρα και πιο περήφανους!» έγραψε η Σίλια Κριθαριώτη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τη Σίλια Κριθαριώτη με ένα υπέροχο νυφικό, το οποίο θα μπορούσε άνετα να φορεθεί και τώρα, αφού είναι διαχρονική γραμμή, με κορσέ, εντυπωσιακή, πριγκιπική φούστα, μακριά φουσκωτά μανίκια και έξω τους ώμους. Η διάσημη fashion designer φορούσε και βέλο στα μαλλιά της.

Μεταξύ άλλων, στις φωτογραφίες βλέπουμε τη Σίλια Κριθαριώτη χαμογελαστή με τον σύζυγό της πιασμένους χέρι-χέρι, την ώρα της τελετής, αλλά και στον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο της Σίλιας Κριθαριώτη:

Σημειώνουμε ότι σε μια παλιότερη ανάρτησή της στο Instagram,το 2019, η Σίλια Κριθαριώτη είχε κάνει μια ερωτική εξομολόγηση στον Νίκο Τσάκο, σημειώνοντας: «Είσαι η ζωή μου, η έμπνευσή μου, η αληθινή μου αγάπη και η αδελφή ψυχή μου».

Φωτογραφίες: Instagram/ @celiakritharioti

SHARE