Σοφία Αλιμπέρτη
Σοφία Αλιμπέρτη/ Φωτογραφία: Instagram/ @sofoufou_
14|08|2023 10:14
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Η Σοφία Αλιμπέρτη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα βγάζει selfie στην παραλία


Η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα stories στο Instagram, όπου τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ύστερα από πολύ καιρό απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε πρόσφατα στους τηλεοπτικούς δέκτες με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς».

Η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να κάνει την τηλεοπτική επιστροφή της με μια εκπομπή που σχετίζεται με την υγεία και την ευεξία, που ονομάζεται «Ζήσε Αλλιώς». Από τότε έχει γίνει και πιο ενεργή στο προφίλ της στο Instagram, καθώς συχνά δημοσιεύσει στιγμές από τα γυρίσματα της εκπομπής της, ενώ κάνει και δημοσιεύσεις με τα looks της.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε στον προσωπικό της παράδεισο, την Πάρο, όπου περνάει χαλαρές στιγμές με αγαπημένους φίλους και μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους χιλιάδες followers της στο Instagram.

Σε ένα από τα stories που δημοσίευσε η παρουσιάστρια και ηθοποιός, τη βλέπουμε να βγάζει selfie -υποθέτουμε ενώ βρίσκεται στην παραλία- εντελώς αμακιγιάριστη. Η φωτογραφία αποπνέει όλη την ανεμελιά και το relaxation του Αυγούστου στο νησί, αφού η φυσική ομορφιά χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ πάντα θα κερδίζει.

Δείτε τη Σοφία Αλιμπέρτη χωρίς μακιγιάζ:

@sofoufou_

Ανέμελη και με καλοκαιρινή διάθεση, η Σοφία Αλιμπέρτη έβγαλε selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ, απολαμβάνοντας στο έπακρο το καλοκαίρι στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, όπου μάλιστα ο γιος της Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης διατηρεί το μπουτίκ ξενοδοχείο Mar Azul Resort (την εσωτερική διακόσμηση του οποίου επιμελήθηκε η ίδια).

SHARE