Σοφία Αλιμπέρτη, Φωτογραφία: Instagram/@sofoufou
Σοφία Αλιμπέρτη, Φωτογραφία: Instagram/@sofoufou
26|11|2023 12:53
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Η Σοφία Αλιμπέρτη δείχνει το σαλόνι της -Λευκό, με λιτή επίπλωση και μοντέρνα αισθητική


Η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της και η αισθητική του χώρου ξεχωρίζει.

Κατά διαστήματα, η ίδια αλλά και οι γιοι της, ο φωτογράφος Μιχαήλ -Άγγελος και ο μουσικός Νικόλας με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky, έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι τους στα social media.

Αυτή τη φορά, με ένα Instagram Story, η Σοφία Αλιμπέρτη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους μια γωνιά του σαλονιού της που όπως φαίνεται την εμπνέει και την ξεκουράζει, στην οποία μάλιστα έχει κρεμάσει ένα υπέροχο φωτογραφικό έργο του γιου της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη μας δείχνει το σαλόνι της -Λευκό, με λιτή επίπλωση και μοντέρνα αισθητική

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε εχθές, στις 25 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών και μάλιστα αποκαλύπτοντας το έργου του Μιχαήλ -Άγγελου στο οποίο απεικονίζεται ένα γυναικείο σώμα, έγραψε χαρακτηριστικά «Οι γυναίκες είναι γεννημένες για να αγαπιούνται».

Όσον αφορά το design, πρόκειται για έναν χώρο με μοντέρνες και παραδοσιακές ταυτόχρονα προσθήκες.

Με κεντρικό χρώμα το λευκό, ο χώρος δείχνει καθαρός και φωτεινός, ενώ ο γκρι καναπές είναι ιδανικός για χαλαρά απογεύματα.

Μπροστά από τον καναπέ βρίσκεται ένα ξύλινο τραπεζάκι, το οποίο έρχεται και «δένει» εξαιρετικά με τα υπόλοιπα χρώματα του χώρου ενώ επάνω του βρίσκονται περιοδικά, βιβλία και ένα κερί.

SHARE