Η Σοφία Καρβέλα με παλτό
Φωτογραφία: Instagram/ @thesofiakarvela
29|05|2023 11:20
SHARE
FAMILY TIME

Η Σοφία Καρβέλα με τον πατέρα της, Νίκο, σε μια οικογενειακή φωτογραφία στην Αθήνα


Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε με τον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί έφτιαξαν δεκάδες τραγούδια, ύμνους, που έχουν σημαδέψει την καριέρα τους αλλά και μια ολόκληρη γενιά.

Απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία Καρβέλα η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, έχει το δικό της brand Wknd Nation και διατηρεί έναν δραστήριο λογαριασμό στο Instagram όπου αναρτά τις στιλάτες εμφανίσεις της.

Η Σοφία Καρβέλα, πέρα από μια γυναίκα με το δικό της προσωπικό στιλ και επιχειρηματίας, είναι και μητέρα, καθώς έχει δύο γιους, τον Νέστορα και τον Νίκο, που έχει πάρει το όνομά του από τον παππού του. Τα δύο παιδιά έχουν μια πολύ καλή σχέση και συχνά η μητέρα τους δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες τους.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση της Σοφίας Καρβέλα, λοιπόν, τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται με τον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα. Φαίνεται ότι η κόρη της Άννας Βίσση βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες και περνάει πολύτιμο χρόνο με τους γονείς της.

Η Σοφία Καρβέλα πόσσταρε μια φωτογραφία με τον Νίκο Καρβέλα και στη λεζάντα έγραψε «Say hello to my little friend» («πείτε γεια στον μικρό μου φίλο») μια χιουμοριστική αναφορά στην επική ατάκα του Αλ Πατσίνο στον «Σημαδεμένο».

Η ανάρτηση ενθουσίασε τους χιλιάδες followers της Σοφίας Καρβέλα, οι οποίοι άφησαν πολλές καρδούλες-emoji και πολλά likes.

Δείτε τη Σοφία Καρβέλα με τον πατέρα της, Νίκο:

SHARE