Σοφία Παυλίδου
Σοφία Παυλίδου/ Φωτογραφία: Instagram/ @sofiapavlidou
16|04|2024 05:18
SHARE
SUMMER IS HERE

Ήδη καλοκαίρι -Η Σοφία Παυλίδου με μαύρο ολόσωμο μαγιό και καφτάνι στη θάλασσα


Η Σοφία Παυλίδου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει ξένοιαστες στιγμές στη θάλασσα.

Η θερμοκρασία του περασμένου Σαββατοκύριακου ήταν καλοκαιρινή, με αποτέλεσμα πολλοί να αναζητήσουν λίγη δροσιά στη θάλασσα. Αν και μπορεί να μην ήταν όλοι θαρραλέοι που τελικά να μη βούτηξαν στα ακόμα παγωμένα νερά, ωστόσο η θαλασσινή αύρα και η ανεμελιά της παραλίας ήταν σίγουρα μια πολύ καλή ιδέα για τη ζέστη του Απρίλη.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στη θάλασσα αυτό Σαββατοκύριακο ήταν και η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι fan της παραλίας και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της και αυτή τη φορά δεν απογοήτευσε τους χιλιάδες followers της.

Η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και ένα πολύχρωμο καφτάνι σε ιδιαίτερο μοτίβο.

«Ήταν ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο… Πολύ ζεστό… Άραγε που θα φτάσει η θερμοκρασία το καλοκαίρι;» έγραψε η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε τη Σοφία Παυλίδου με μαύρο ολόσωμο μαγιό:

@pavlidou.sofia
@pavlidou.sofia
@pavlidou.sofia

Η Σοφία Παυλίδου είναι φανατική οπαδός της υγιεινής διατροφής, κάτι για οποίο μίλησε και σε συνέντευξή της στο Bovary.gr. Μεταξύ άλλων είπε: «Πιστεύω ότι και η διατροφή έχει την σημασία της. Σε κάθε γωνία υπάρχουν τόσο λάθος πράγματα για να φάει κανείς. Ημουν πάντα της υγιεινής διατροφής -την είχα μάθει απ΄το σπίτι μου. Από εκεί και πέρα συνειδητοποίησα, ασχολούμενη μ΄αυτό, πόσο σημαντική είναι για την διάθεσή σου και πόσο κακό μπορεί να σου κάνει. Η δίαιτα δεν είναι η λύση, πρέπει να τρέφεσαι σωστά. Εγώ δεν είμαι vegan, είμαι όμως vegetarian εδώ και 14 χρόνια -όχι κρέας, όχι ψάρι, τρώω κατσικίσιο τυρί και αυγά. Στην παρούσα φάση πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι υπερ-καλλιεργούμε την γη για να τρέφουμε τα ζώα ώστε να φτάσει στο πιάτο μας μια τροφή που δεν έχει τελικά θρεπτικά συστατικά».

SHARE