Η Κάτια Δανδουλάκη με σακάκι και δερμάτινο παντελόνι
Η φωτογραφία της Κάτιας Δανδουλάκη στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
21|03|2022 09:10
SHARE
ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ

Η Κάτια Δανδουλάκη 40 χρόνια πριν, σε μια σπάνια φωτογραφία


Μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της είναι η Κάτια Δανδουλάκη. Δυναμική, ταλαντούχα, με ένα χάρισμα να εμπνέει το κοινό που την παρακολουθεί.

Όπως έχει δηλώσει και στο Bovary.gr, η Κάτια Δανδουλάκη από νεαρή ηλικία είχε το όνειρο να γίνει ηθοποιός και μάλιστα στα 16 της αποφάσισε πως για αυτό ακριβώς έχει γεννηθεί. Ωστόσο, ήταν μια πολύ καλή μαθήτρια, πέρασε στη Νομική και παρέμεινε στη σχολή για έξι μήνες.

Η σχολή Κουν ήταν μεγάλο «σχολείο» για την Κάτια Δανδουλάκη και, πράγματι, λόγω ταλέντου και θέλησης, είχε μια επιτυχημένη πορεία, με ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές που την έκαναν ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό.

Λοιπόν, μπορεί πολλοί από εμάς να θυμόμαστε την Κάτια Δανδουλάκη σε ρόλους και εμφανίσεις, ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι που θυμούνται την ηθοποιό σε αυτή τη σπάνια φωτογραφία.

Στο Instagram, ο συλλέκτης Δημήτρης Αιθωμιανάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το μακρινό 1982 όταν ήταν 34 ετών. Η φωτογραφία όπως γράφει στη λεζάντα είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό Βεντέτα.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ:

SHARE