Ταμίλα Κουλίεβα
Ταμίλα Κουλίεβα/ Φωτογραφία: Instagram/ @tamillakulievaofficial
06|09|2023 09:54
SHARE
ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ

Η Ταμίλα Κουλίεβα με μπικίνι στα βράχια της Τήνου ονειρεύεται ένα ατελείωτο καλοκαίρι


Η Ταμίλα Κουλίεβα απόλαυσε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στην Τήνο, ποζάροντας στα βράχια με μπικίνι.

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά και μπορεί για κάποιους αυτό να μην αποτελεί απαραίτητα κακή είδηση, αφού ο καύσωνας και η ζέστη φέτος κούρασαν, άλλοι ωστόσο προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν όσο μπορούν την καλοκαιρινή ανεμελιά.

Πολλοί είναι οι εγχώριοι celebrities που συνεχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες με μαγιό από μαγικές παραλίες -άλλωστε ο Σεπτέμβρης για πολλούς είναι ιδανικός μήνας για διακοπές (χωρίς κακοκαιρία βέβαια).

Μια από αυτούς και η Ταμίλα Κουλίεβα, η οποία βρίσκεται στην Τήνο και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού.

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, οπότε ήταν επόμενο να μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της στιγμές από τις διακοπές της στην Τήνο.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει μετά τη βουτιά της, ακουμπισμένη σε έναν βράχο, φορώντας το μπικίνι της. Οι φωτογραφίες της ηθοποιού ενθουσίασαν τους followers της, οποίοι της άφησαν πολλά likes και σχόλια.

Η Ταμίλα Κουλίεβα με μπικίνι στα βράχια της Τήνου

@tamillakulievaofficial
@tamillakulievaofficial
@tamillakulievaofficial

Πολλοί followers συμφώνησαν ότι η γνωστή ηθοποιός διατηρεί μια εξαιρετική σιλουέτα. Σε συνέντευξή της στο Bovary.gr η Ταμίλα Κουλίεβα είχε δηλώσει σχετικά με τον χρόνο που περνά. «Έχω την ανάγκη να μεγαλώνω και νομίζω ότι μεγαλώνω καλά. Έχω αυτή την ωριμότητα και δεν ονειρεύομαι τα 19… Άλλωστε τις σκέψεις που κάνει μια γυναίκα στη δική μου ηλικία, τις έκανα και στα τριάντα. Πιστεύω ότι στη ζωή έρχεται η στιγμή που έχεις ξορκίσει κάποιους εφιάλτες κι έχουν μείνει κάποιοι άλλοι, ίσως λιγότεροι. Που έχεις αποδείξει κάποια πράγματα στον εαυτό σου, σε κάποιους ανθρώπους αλλά και στην ίδια την κοινωνία και συνεχίζεις. Σιγά-σιγά συνειδητοποιείς ότι το τέλος μας περιμένει κάποτε όλους. Ελπίζω ότι γίνομαι πιο αποτελεσματική σ΄αυτά που κάνω. Εχω κάνει λάθη θα κάνω κι άλλα κι έχω την εντύπωση ότι πέρα από το DNA είναι κι αυτό που αισθάνεται κανείς».

SHARE