τόνια σωτηροπούλου γόβες
instagram/@toniasotiropoulou
23|04|2022 10:21
SHARE
ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφήθηκε με τη μαμά της -Στη Σύρο για τις διακοπές του Πάσχα


Με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα, η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στη Σύρο.

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, έκανε την εξόρμηση της για τις διακοπές του Πάσχα και δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών στα Instagram Stories της, μεταξύ αυτών και μια τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει το ζευγάρι, Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστή Μαραβέγια να φεύγουν από την Αθήνα όποτε οι συνθήκες τους ευνοούν.

Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσιεύει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, μέσα σε αυτές και φωτογραφίες με τον αγαπημένο της αλλά και τις αποδράσεις τους σε διάφορες τοποθεσίες.

Αυτή τη φορά είδαμε από τις φωτογραφίες της Τόνια Σωτηροπούλου πως έχει πάει στη Σύρο, ένα νησί ιδανικό για την περίοδο.

Με τη βοήθεια των Instagram stories τής έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνάει εκεί και, εκτός από τις μαγευτικές τοποθεσίες του νησιού έβγαλε και μια φωτογραφία με τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα, έβγαλε μια selfie φωτογραφία στην οποία είναι εκείνη με τη μαμά της. Οι δυο τους είναι χαμογελαστές και το μόνο σίγουρο είναι πως περνούν τις γιορτές χαρούμενα και ανέμελα.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ:

Φωτογραφία: Instagram/@toniasotiropoulou
SHARE