Ευγενία Νιάρχου
Ευγενία Νιάρχου/ Φωτογραφία: Instagram/ @venyxworld
17|07|2023 14:42
SHARE
ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ

Η τόπλες Ευγενία Νιάρχου γεμάτη κοσμήματα κάνει το καλοκαίρι λίγο πιο σέξι


Η Ευγενία Νιάρχου φωτογραφήθηκε τόπλες για το Instagram και γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα!

Η Ευγενία Νιάρχου -πέρα από χρυσή κληρονόμος- είναι και style icon για πολλές γυναίκες που θαυμάζουν το στιλ της, το οποίο ισορροπεί ανάμεσα στο αβίαστα κομψό και το cool στοιχείο. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στον λογαριασμό της τα looks που επιλέγει στην καθημερινότητά της, από το πρωί έως το βράδυ. Μάλιστα, ακολουθεί και μια αξιόλογη πορεία ως σχεδιάστρια κοσμημάτων, δημιουργώντας κομμάτια ιδιαίτερης αισθητικής.

Άκρως καλοκαιρινή και ανέμελη, η Ευγενία Νιάρχου φωτογραφήθηκε τόπλες στο Instagram -και μάλιστα δύο φορές.

Στην πρώτη φωτογραφία, βλέπουμε την Ευγενία Νιάρχου τόπλες να κρατά ένα κοχύλι και να φορά κοσμήματα από τη συλλογή της. Η δεύτερη είναι από τα πρόσφατα γενέθλια που γιόρτασε στην Ελλάδα, όπου ανάμεσα στις φωτογραφίες που πόσταρε από τις διακοπές της στη χώρα μας, σε μια από αυτές τη βλέπουμε τόπλες στην παραλία να αγναντεύει χαλαρή τη θάλασσα.

Δείτε τις τόπλες φωτογραφίες της Ευγενίας Νιάρχου:

@venyxworld

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες της Ευγενίας Νιάρχου ενθουσίασαν τους followers της σχεδιάστριας κοσμημάτων, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να αφήσουν πολλά likes και σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις.

Στη λεζάντα της ανάρτησης σχετικά με τους εορτασμούς των γενεθλίων της, η Ευγενία Νιάρχου αναφέρεται στην Ελλάδα ως το μοναδικό μέρος στον κόσμο όπου θα ήθελε να περάσει τη σημαντική αυτή μέρα.

@venyxworld
@venyxworld
@venyxworld

Σούπερ καλοκαιρινή, με τα looks της να χαρίζουν άφθονο style inspo για τις δικές μας εμφανίσεις, φαίνεται ότι απόλαυσε ιδιαίτερα τα γενέθλιά της.

SHARE