Μαρία Μπακοδήμου-Γιάννης Στάνκογλου-Δέσποινα Βανδή
Μαρία Μπακοδήμου-Γιάννης Στάνκογλου-Δέσποινα Βανδή/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ

Η total black εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, με μίνι φόρεμα και over the knee μπότες


H Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Killer Joe» και ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή και σέξι.

H τραγουδίστρια έκανε μια total black εμφάνιση στο θέατρο Εμπορικόν, χωρίς να είναι μαζί της ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Δέσποινα Βανδή παρακολούθησε επί σκηνής τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Killer Joe» και μάλιστα επιχειρεί την πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα με αυτό το έργο.

Στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου υπάρχει μία ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών: ο Κώστας Νικούλι, η Ναταλία Σουίφτ, η Δήμητρα Λημνιού και ο Κωνσταντίνος Σειραδάκης.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην παράσταση, ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε την Δέσποινα Βανδή, η οποία φωτογραφήθηκε μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιάννη Στάνκογλου στο τέλος της βραδιάς.

Οπως θα δείτε κι εσείς η Δέσποινα Βανδή έκανε μια total black εμφάνιση με μίνι φόρεμα, over the knee μπότες και μαύρο blazer.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Με μίνι φόρεμα και over the knee μπότες στο θέατρο

Δέσποινα Βανδή-Μαρία Μπακοδήμου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Οι over the knee μπότες δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και οι διάσημοι σχεδιαστές τις τιμούν κάθε fall winter σεζόν σε νέες εκδοχές με διαφορετικά ύψη, χρώματα και υλικά.

Η μαύρη εκδοχή τους είναι η πιο συνηθισμένη κι ευέλικτη, αλλά τις εντυπώσεις έχουν κερδίσει και άλλες αποχρώσεις, όπως το λευκό, το μπεζ ακόμα και το κόκκινο για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

Η Δέσποινα Βανδή τις συνδύασε με μίνι φόρεμα και blazer δημιουργώντας ένα σέξι και stylish αποτέλεσμα!

Με μίνι φόρεμα και over the knee μπότες στο θέατρο

Μαρία Μπακοδήμου-Γιάννης Στάνκογλου-Δέσποινα Βανδή/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE