Η Τσέλσι Χάντλερ με καφέ πουλόβερ
Η Τσέλσι Χάντλερ προκαλεί με γυνή φωτογραφία της/Φωτογραφία: ΑP images
15|04|2020 12:06
SHARE
INSTAGRAM

Η Αμερικανίδα κωμικός Τσέλσι Χάντλερ παρωδεί την καραντίνα -Γυμνή μέσα στη μπανιέρα προτείνει να διαβάσουμε αυτά τα τρία βιβλία


Η Aμερικανίδα κωμικός, παρουσιάστρια και συγγραφέας Τσέλσι Χάντλερ το έχει ρίξει στο διάβασμα όσο μένει σπίτι της λόγω του κορωνοϊού.

Η γνωστή stand up comedian με το αιρετικό χιούμορ της το συνηθίζει να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες της στο Instagram και αυτή τη φορά το έκανε πράξη για άλλη μια φορά. Η Τσέλσι Χάντλερ μπήκε γυμνή στην μπανιέρα του σπιτιού της και πρότεινε 3 βιβλία για να διαβάσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Τα 3 βιβλία που προτείνει είναι τα εξής: «Untamed» της Glennon Doyle, «Diplomacy» του Ηenry Κissinger και το «The Untethered Soul: The Journey Beyond Yourself» του Michael Singer.

Οπως ήταν αναμενόμενο η Τσέλσι Χάντλερ κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει την προσοχή στο Instagram και να συμβουλέψει τους 3.8 εκατομμύρια followers να διαβάσουν όσο μένουν σπίτι τους.

«Διαβάστε αυτά τα 3 βιβλία για να μην γίνει το μυαλό σας σαν pancake όσο βρίσκεστε σε καραντίνα» σημείωσε χαρακτηριστικά. Η Τσέλσι Χάντλερ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι νιώθει άνετα γυμνή.

https://www.instagram.com/p/B-7vscbpDLO/

Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε κι άλλη γυμνή φωτογραφία της στο σαλόνι του σπιτιού της:

https://www.instagram.com/p/B-h77qFJcgw/

Ολες οι ειδήσεις live για τον κορωνοϊό από την Ελλάδα και τον κόσμο, στο νέο site του iefimerida.grwww.koronoios-live.gr

SHARE