Η Τζάκι Κένεντι με ζιβάγκο και ζώνη
Φωτογραφία: AP Images
14|12|2020 09:11
SHARE
ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σπάνιο αρχείο: Η Τζάκι Κένεντι επισκέπτεται τον Παύλο Α' και τη Φρειδερίκη στο Τατόι


Ο Παύλος Γλίξμπουργκ μοιράστηκε ένα σπάνιο βίντεο στο Instagram.

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του και τις στιγμές με την οικογένειά του. Ο ίδιος είναι παντρεμένος από το 1995 με τη Μαρί Σαντάλ και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη και τέσσερις γιους: την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

Πρόσφατα, δημοσίευσε ένα σπάνιο βίντεο στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε την Τζάκι Κένεντι να επισκέπτεται τον παππού του και τότε βασιλιά της Ελλάδας Παύλο Α’ και τη γιαγιά του, Φρειδερίκη στο Τατόι, στα θερινό ανάκτορο της βασιλικής οικογένειας.

«Η Τζάκι Κένεντι επισκέπτεται τους παππούδες μου στο Τατόι όπου ζούσαν και όπου αργότερα γεννήθηκα εγώ. Μπορείτε να δείτε τον πατέρα μου να εμφανίζεται στα αριστερά του παππού μου, πίσω του» γράφει ο Παύλος στη λεζάντα του βίντεο.

Ο Παύλος Α΄ ήταν βασιλιάς της Ελλάδας από το 1947 έως τον θανατό του το 1964. Το 1938 παντρεύτηκε στην Αθήνα την πριγκίπισσα του Αννοβέρου Φρειδερίκη και απέκτησαν τρία παιδιά: τη πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, τον Κωνσταντίνο Β΄ και την Ειρήνη.

Δείτε παρακάτω το σπάνιο βίντεο που δημοσίευσε ο Παύλος:

SHARE