Η Τζέιν Φόντας με pixie cut κούρεμα και μπορντό τουαλέτα
Το νέο hair look της διάσημης ηθοποιού/Φωτογραφία: ΑP images
NEW HAIR LOOK

H Tζέιν Φόντα στα βραβεία Οσκαρ με ανανεωμένο hair look -To νέο κούρεμα και η αλλαγή στο χρώμα


Η Τζέιν Φόντα στα 82 της χρόνια παραμένει ασύγκριτο fashion icon!

H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων Οσκαρ και παρέδωσε το τελευταίο βραβείο της βραδιάς για την καλύτερη ταινία, στα «Παράσιτα».

Η Τζέιν Φόντα εμφανίστηκε στα βραβεία Οσκαρ με διαφορετικό hair look, το οποίο έκανε αίσθηση. Οχι μόνο έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, αλλά υιοθέτησε ένα γκρι χρώμα, αποχαιρετώντας το ξανθό.

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα κοντά κουρέματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή σε όλες τις ηλικίες κάνοντας, έτσι, το βήμα για την μεγάλη αλλαγή αρκετά πιο εύκολο. Η Τζέιν Φόντα υιοθέτησε ένα pixie cut κούρεμα, το οποίο της ταιριάζει πολύ. Το κούρεμα επιμελήθηκε ο hair stylist Jonathan Hanousek.

Οσο για το χρώμα των μαλλιών της, o Jack Martin που ήταν υπεύθυνος γι' αυτή την μεγάλη αλλαγή σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram ότι χρειάστηκαν 7 ώρες για να γίνουν τα μαλλιά της από ξανθά γκρι. 

Η Τζέιν Φόντα με μακριά ρομαντική τουαλέτα τoυ σχεδιαστή Εlie Saab ήταν εκθαμβωτική. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που επιλέγει το ίδιο φόρεμα. Την πρώτη φορά το φόρεσε το 2014 στις Κάννες, στην πρεμιέρα της ταινίας «Grace of Monaco».

Η Τζέιν Φόντα στα βραβεία Οσκαρ με pixie cut κούρεμα
AP images

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε με το χαρακτηριστικό μελί ξανθό χρώμα στα κοντά μαλλιά της πάνω στα οποία έχτισε την περσόνα της. Σήμερα δεν είναι πια ξανθιά.  Η Τζέιν Φόντα έχει πλέον γκρι μαλλιά.

Η Τζέιν Φόντα στα βραβεία Οσκαρ με pixie cut κούρεμα
AP images
https://www.instagram.com/p/B8X9ldhAkos/
https://www.instagram.com/p/B8XutR-pfAP/
https://www.instagram.com/p/B8Xiz0AA4wA/
https://www.instagram.com/p/B8X-m2HACTC/
SHARE