Η Τζένη Θεωνά με τη Θάλεια Ματίκα
Φωτογραφία: Instagram/@jennytheona
26|05|2023 10:01
SHARE
ΤΗΕΝΗ ΘΕΩΝΑ

Η Τζένη Θεωνά με μπλούζα από τα H&M -Το καλοκαιρινό κομμάτι που ταιριάζει με παντελόνι και φούστα


Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε με τη Θάλεια Ματίκα για μια συνέντευξη και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Η Τζένη Θεωνά επέλεξε μια στιλάτη και άκρως καλοκαιρινή μπλούζα από τα καταστήματα H&M, με φουσκωτό μανίκι και κεντημένα σχέδια.

Η μπλούζα που φόρεσε η Τζένη Θεωνά από τα καταστήματα H&M, βγαίνει σε μαύρο αλλά και σε μπλε χρώμα ενώ κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ και ταιριάζει τέλεια, τόσο με παντελόνι, όσο και με φούστες, για πιο καλοκαιρινά και αέρινα looks.

Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί στο σπίτι της Θάλειας Ματίκα, με αφορμή τη συνέντευξη της στην εκπομπή «Μαμά -δες» της Τζένης Θεωνά.

Δείτε την εδώ

Όσο για τη Θάλεια Ματίκα, επέλεξε ένα total καφέ σύνολο, το οποίο την κολάκευε ιδιαίτερα ενώ το μακιγιάζ της τόνιζε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Για το φωτογραφικό στιγμιότυπο οι δύο γυναίκες κάθισαν αναπαυτικά στην πολυθρόνα και χαμογέλασαν στην κάμερα ενώ πίσω φαίνεται το υπέροχο σπίτι, ένας πίνακας ζωγραφικής στον τοίχο, λευκές κουρτίνες και όλο πέτρα στο πάτωμα.

«Το σπίτι της Θάλειας και του Τάσου. Ησυχία, ασφάλεια, σταθερότητα. Η Θάλεια απολύτως ήρεμη, στιβαρή και βέβαιη τόσο για το σημείο στο οποίο βρίσκεται αλλά και για το που πηγαίνει. Νομίζω πως ολόκληρο το σύμπαν κινείται από δύο αδιασάλευτες αρχές. Κάνουμε σχέδια από κοινού και ό,τι κι αν συμβεί θα το αντιμετωπίσουμε μαζί. Συναίσθημα, πολύ συναίσθημα, αλλά και λογική και νηφαλιότητα. Ήταν πολύ ωραία ν' ακούς την καρδιά της οικογένειας να χτυπά. Δίχως αμφιβολία η Θάλεια κι ο Τάσος και τα παιδιά και το γατί είναι οικογένεια και είναι καλύτερα όταν είναι Μαζί! (Και στο θέατρο και στην Ζωή)» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Τζένη Θεωνά.

SHARE