Τζένιφερ Άνιστον
Η Τζένιφερ Άνιστον /Φωτογραφία: AP
14|02|2022 16:54
SHARE
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ

Η Τζένιφερ Άνιστον γιόρτασε τα 53α γενέθλια της με το πιο edgy χρυσό παντελόνι


Η Τζένιφερ Άνιστον γιόρτασε τα γενέθλια της και δημιούργησε το πιο απροσδόκητο birthday look που έχουμε δει.

Διαχρονικό style icon και αγαπημένη των γυναικών, μας έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις, με minimal κατά κύριο λόγο κομμάτια και elegant σιλουέτες, που αποδεικνύουν το κλασικό ρητό «less is more».

Η ίδια έχει υπάρξει ιέρεια του 90s style και έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες με το αψεγάδιαστο look της. Ωστόσο, αυτό που βλέπουμε είναι πως με τα χρόνια η Τζεν έχει αφήσει κάπως πίσω το αψεγάδιαστο προφίλ της και έχει γίνει πολύ πιο ειλικρινής και fun, αποκαλύπτοντας μας ένα προφίλ που δεν ξέραμε ότι είχε.

Σε αυτό συνέβαλαν φυσικά και τα social media. Μπορεί η 53χρονη πλέον ηθοποιός να άργησε να μπει στον κόσμο του instagram, αλλά μπήκε δυναμικά έχοντας έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς.

Το Σάββατο, λοιπόν, την ημέρα των γενεθλίων της, ανέβασε ένα βίντεο, όπου την βλέπουμε με το πιο edgy παντελόνι, με χρυσό sparkly χρώμα και κρόσσια. Το συνδύασε με ένα μαύρο top με γούνινες μανσέτες, παίζοντας με τον φακό και αναδεικνύοντας την κίνηση που της δίνει το παντελόνι της.

«Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη για όλη την αγάπη που ρέει πάνω μου στα γενέθλια μου. Είμαι ένα ευλογημένο κορίτσι. Σας αγαπώ,» έγραψε στην σχετική λεζάντα.

SHARE