Ο σκύλος τς JLo
Φωτογραφία: Instagram @JLo
15|06|2020 11:24
SHARE
ΓΟΥΦ

Cuteness Overload: Η απίθανη στιγμή που η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει δώρο στον γιο της ένα κουτάβι


Έχουμε συνηθίσει το σκρολάρισμα στα social media να περιλαμβάνει γερές δόσεις από τη σούπερ σέξι Τζένιφερ Λόπεζ και τις χορευτικές της φιγούρες. Μαζί με αυτές όμως η αγαπημένη Λατίνα τραγουδίστρια, μοιράζεται και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

Προσωπικά βίντεο με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, γιορτές με τα παιδιά, προπόνηση στο γυμναστήριο, βραδιές στο σπίτι με όλη την οικογένεια. Η JLo γνωρίζει και παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, no matter what. Το Σαββατοκύριακο μάλιστα κατάφερε να γίνει η βασίλισσα του Instagram με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό -και δεν εμφανίζεται καν μέσα η ίδια.

Στο βίντεο πρωταγωνιστές είναι ο γιος της και ένα νέο μέλος της οικογένειας, ένα απίθανο κουτάβι, γεμάτο ενέργεια και όρεξη για αγκαλιές. «Καλώς ήλθες στην οικογένεια», έγραψε η Λόπεζ. «Πήραμε στον Μαξ αυτό το αξιολάτρευτο lil golden doodle και δεν τον έχουμε ονομάσει ακόμα!». Στη λεζάντα, η Λόπεζ αναφέρει ότι βρίσκεται μεταξύ δύο ονομάτων: Του Tyson ή του Yankee και υποσχέθηκε ότι «Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα!».

Στο αξιολάτρευτο βίντεο, ο Μαξ και το νέο κουτάβι γίνονται αμέσως φίλοι. «Αυτή είναι η καλύτερη μέρα» ακούγεται να λέει ο Μαξ ενώ παίζει με το κουτάβι. «Τον αγαπώ! Τον αγαπώ!».

https://www.instagram.com/p/CBUj22ZgAs-/
SHARE