H Τζόυς Ευείδη
H Τζόυς Ευείδη/Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
FLASHBACK

Η Τζόυς Ευείδη γύρισε το χρόνο πίσω -Η υπέροχη φωτογραφία όταν ήταν μαθήτρια


Η Τζόυς Ευείδη δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από τα σχολικά της χρόνια και οι διαδικτυακοί φίλοι της ενθουσιάστηκαν.

Η ηθοποιός νοστάλγησε τα εφηβικά της χρόνια όταν πήγαινε στο σχολείο και συγκεκριμένα στο Pierce College, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, και μάς αποκάλυψε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν.

Η Τζόυς Ευείδη είχε τότε μακριά μαύρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό δίπλα σε δύο συμμαθήτριές της.

«Η Χαρούλα, η Σίβα και γω το ψώνιο στο κρυφό (Αμερικανικό) σχολείο» σημείωσε στη λεζάντα της throwback φωτογραφία της.

Δείτε εδώ:

Η Τζόυς Ευείδη έχει μιλήσει στη BOVARY για τη ζωή της και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Οι γονείς μου δεν ήταν απ΄ αυτούς που καμαρώναν τα παιδιά τους και τα δείχνανε. Ειδικά η μαμά μου είχε στον νου της να με κρατάει προσγειωμένη. Μου έχει πει το αμίμητο σε μια παράσταση όταν την ρώτησα “Πως σου φάνηκα μαμά;”. “Xοντρή”, ήταν η απάντησή της. Γελώντας μου το είπε, αλλά ήταν βαρύ και αληθινό φαντάζομαι –χοντρή θα ήμουν. Τα κιλά με απασχολούν πάντα, ποτέ δεν κατάφερα να είμαι αδύνατη. Αλλά δεν είμαι και άνθρωπος της πειθαρχίας. Προσπαθώ, προσπαθώ, και μετά τρώω. Αλλά πιο ωραίοι είναι οι αδύνατοι από τους χοντρούς, τι να κάνουμε…».

«Με τον εαυτό μου δεν τα πάω καλά, είμαι συμπλεγματικός άνθρωπος, τον κατηγορώ συνέχεια. Οχι, δεν έχω προσπαθήσει να απαλλαγώ από αυτό, δεν χρειάζεται. Ας μείνουνε και μερικοί κομπλεξικοί σ΄αυτή την ζωή, για να΄μαστε και λίγο μαζεμένοι. Δεν αντέχω την φράση “να είσαι ο εαυτός σου”, με οδηγεί στην τρέλα…. Γιατί δεν είναι όλοι οι εαυτοί καλοί. Το θέμα είναι να βελτιώνεσαι, να μην είσαι ο εαυτός σου. Εγώ πιστεύω ότι βελτιώνομαι ως άνθρωπος, δεν έχω καμία σχέση με αυτό που ήμουν, ως προς τον εγωκεντρισμό μου, την βαρύτητα της άποψής μου ή να βάλω κάποια όρια. Είμαι πολύ πιο χαλαρή».

SHARE