H Τζόυς Ευείδη
H Τζόυς Ευείδη/Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
FLASHBACK

Η Τζόυς Ευείδη με λευκό μπικίνι στα νιάτα της -Το throwback από καλοκαιρινές διακοπές


Η Τζόυς Ευείδη δημοσίευσε στο Instagram μία καλοκαιρινή φωτογραφία από τα νιάτα της και οι διαδικτυακοί φίλοι της ενθουσιάστηκαν.

Η ηθοποιός νοστάλγησε τα παιδικά καλοκαίρια της όταν ήταν έφηβη και μάς αποκάλυψε μια σπάνια φωτογραφία της από το παρελθόν.

Η Τζόυς Ευείδη στα νιάτα της είχε μακριά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και στη φωτογραφία της την βλέπουμε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας το λευκό μπικίνι της και ενα κόκκινο τοπ μαρινιέρα.

«Λυσσάξατε: πότε θα πας θάλασσα; Οριστε πήγα» σημείωσε η ίδια με χιούμορ στην ανάρτησή της.

Η Τζόυς Ευείδη με λευκό μπικίνι στα νιάτα της -Το throwback από καλοκαιρινές διακοπές

Η Τζόυς Ευείδη αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από το παρελθόν της.

Αυτή τη φορά η φωτογραφία της με λευκό μπικίνι και μαρινιέρα τοπ τράβηξε την προσοχή μας.

Η Τζόυς Ευείδη έχει μιλήσει στη BOVARY για τη ζωή της και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Οι γονείς μου δεν ήταν απ΄ αυτούς που καμαρώναν τα παιδιά τους και τα δείχνανε. Ειδικά η μαμά μου είχε στον νου της να με κρατάει προσγειωμένη. Μου έχει πει το αμίμητο σε μια παράσταση όταν την ρώτησα “Πως σου φάνηκα μαμά;”. “Xοντρή”, ήταν η απάντησή της. Γελώντας μου το είπε, αλλά ήταν βαρύ και αληθινό φαντάζομαι –χοντρή θα ήμουν. Τα κιλά με απασχολούν πάντα, ποτέ δεν κατάφερα να είμαι αδύνατη. Αλλά δεν είμαι και άνθρωπος της πειθαρχίας. Προσπαθώ, προσπαθώ, και μετά τρώω. Αλλά πιο ωραίοι είναι οι αδύνατοι από τους χοντρούς, τι να κάνουμε…».

«Με τον εαυτό μου δεν τα πάω καλά, είμαι συμπλεγματικός άνθρωπος, τον κατηγορώ συνέχεια. Οχι, δεν έχω προσπαθήσει να απαλλαγώ από αυτό, δεν χρειάζεται. Ας μείνουνε και μερικοί κομπλεξικοί σ΄αυτή την ζωή, για να΄μαστε και λίγο μαζεμένοι. Δεν αντέχω την φράση “να είσαι ο εαυτός σου”, με οδηγεί στην τρέλα…. Γιατί δεν είναι όλοι οι εαυτοί καλοί. Το θέμα είναι να βελτιώνεσαι, να μην είσαι ο εαυτός σου. Εγώ πιστεύω ότι βελτιώνομαι ως άνθρωπος, δεν έχω καμία σχέση με αυτό που ήμουν, ως προς τον εγωκεντρισμό μου, την βαρύτητα της άποψής μου ή να βάλω κάποια όρια. Είμαι πολύ πιο χαλαρή».

SHARE