Υρώ Λούπη
Υρώ Λούπη/Φωτογραφία: Instagram/Yro_Loupi
28|09|2020 14:24
SHARE
TALENTED GIRL

Η Υρώ Λούπη μετέτρεψε παλιά ετερόκλητα έπιπλα του σπιτιού σε ένα φανταστικό σετ για το υπνοδωμάτιο


Ένα τελείως διαφορετικό ταλέντο μάς παρουσίασε η ηθοποιός Υρώ Λούπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η «Δώρα» από τη «Βέρα στο Δεξί» μάς ξάφνιασε πολύ ευχάριστα καθώς πέρα από τις υποκριτικές της ικανότητες είναι προικισμένη και με ένα άλλο χάρισμα. Πάντα με αυτή τη γλυκύτητα και τη ζεστασιά που εκπέμπει στους ρόλους της, η ηθοποιός και σύντροφος του Σωτήρη Καλυβάτση, δίνει όλη της την ενέργεια σε πράγματα που αγαπάει. Ένα από αυτά φαίνεται να είναι και οι μετατροπές επίπλων.

Παλιά, άχρωμα έπιπλα, γίνονται στα χέρια της Υρώς Λούπη ολοκαίνουργια, ζωντανά έργα τέχνης. Συγκεκριμένα η ηθοποιός έδωσε άλλη πνοή σε μια ντουλάπα ένα κομοδίνο και μια κρεμάστρα όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της.

Με τη βοήθεια των κατάλληλων υλικών, η Υρώ Λούπη μεταμόρφωσε τα παραπάνω ξύλινα έπιπλα σε όμορφα αντικείμενα που δίνουν χαρακτήρα στο δωμάτιο.

«Κατασκευές! Αυτό το ΠΣΚ είχε πολύ δουλειά. Μια ντουλάπα, δυο κομοδίνα και μια κρεμάστρα που δεν ήταν σετ, βάφτηκαν με χρώμα κιμωλίας και ιδού το αποτέλεσμα. Πως σας φαίνονται;»

Η ΥρώΛούπη ασχολείται ιδιαίτερα με το σπίτι και τα έπιπλα και αυτό φαίνεται από φωτογραφίες που αναρτά κατά καιρούς στο δημοφιλές διαδικτυακό μέσο.

«Έκανα ωμοφαγία 2 χρόνια, τώρα έχω σταματήσει» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Υρώ Λούπη «η ωμοφαγία απαιτεί χρόνο. Πρέπει να έχεις ετοιμάσει το φαγητό από την προηγούμενη μέρα. Εξακολουθώ να μην τρώω ζώα για ηθικούς λόγους». Όσον αφορά τον γάμο, η ίδια δήλωσε: «ο γάμος δεν είναι κάτι που με εκπροσωπεί. Μου έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση γάμου. Ο Σωτήρης δεν μου έχει κάνει, συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό. Είμαι αυστηρά μονογαμική στις σχέσεις μου. Με τον Σωτήρη είμαστε τρία χρόνια μαζί, έχουμε πολλά κοινά σημεία. Με τον Σωτήρη μένουμε σε σπίτι, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα αν μέναμε σε σκάφος».

Η Υρώ Λούπη συμμετέχει στη σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου.

SHARE