Η Υρώ Μανέ
Η Υρώ Μανέ/Φωτογραφία: iromaneofficial/instagram
INSTAGRAM

Η Υρώ Μανέ με τον σύζυγό της -Η σπάνια κοινή φωτό στο Instagram, ντυμένοι και οι δύο στα λευκά


H Υρώ Μανέ προχώρησε σε μια σπάνια δημοσίευση στο Instagram, όπου την βλέπουμε μαζί με τον σύζυγό της, Τάσο Νταϊόγλου.

H γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με τον σύζυγό της και οι followers ενθουσιάστηκαν με το αγαπημένο ζευγάρι.

«Αγάπη ντυμένη στ´ άσπρα!» σημείωσε η Υρώ Μανέ στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, όπου και οι δύο είναι ντυμένοι ασορτί στα λευκά.

Η Υρώ Μανέ με τον σύζυγό της στο Instagram

H Υρώ Μανέ συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της, Φαίδρας, στο Instagram και αυτή τη φορά εξέπληξε τους followers της με την κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Τάσο Νταϊόγλου.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι χαμογελαστό και αγαπημένο να κάθεται σε μια ξαπλώστρα.

Δείτε την ανάρτηση

«Η αμοιβαία εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και ο χώρος, να αφήνεις δηλαδή τον άλλο να ανασαίνει κρατάει μία υγιή σχέση. Αν ο σύντροφός μου δεν είχε απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει, ότι αυτή η δουλειά που κάνω δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς δεν θα μπορούσα να ανασάνω, να αναπνεύσω. Και αν καταπιέζεσαι θες να πεις φτου ξελευθερία και να πας παρακάτω. Ο άντρας μου αγαπάει το χώρο μας και το καταλαβαίνει. Έχει μεγάλη ψυχή και βλέπει τα πάντα με θετικό τρόπο» έχει δηλώσει η Υρώ Μανέ για τον σύζυγό της με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1997.

SHARE