Ζέτα Δούκα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
17|04|2022 15:04
SHARE
ΣΤΙΛΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Ζέτα Δούκα με κομψό shirt dress σε dusty pink απόχρωση, στην παρουσίαση των βιβλίων της


Η Ζέτα Δούκα υπογράφει τη σειρά βιβλίων «Έλλα & Άλλυ», η οποία έχει ως βασικά σημεία τη γυναικεία αλληλεγγύη και τη διαφορετικότητα.

Η υπόθεση θέλει την Έλλα, ένα ντροπαλό κοριτσάκι που δεν χαμογελάει πολύ και δεν έχει κανέναν φίλο, να κάθεται μόνη στο σχολείο και στα διαλείμματα να μην παίζει έξω στην αυλή με τα άλλα παιδιά. Μια μέρα η δασκάλα τούς συστήνει μια καινούργια μαθήτρια, την Άλλυ, που έρχεται από τη μακρινή Αιθιοπία και κάθεται στο ίδιο θρανίο με την Έλλα, ζητώντας της να γίνουν φίλες.

Η ηθοποιός πρόσφατα παρουσίασε τα βιβλία της σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει και τα τραγούδια εμπνευσμένα από τις δύο φίλες, την Έλλα και την Άλλυ.

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Άρτεμις Ματαφιά, οι οποίες επίσης συμμετείχαν στην ηχογράφηση, αλλά και η Μαρία Ναυπλιώτου. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς.

Η Ζέτα Δούκα φορούσε ένα πολύ σικάτο shirt dress σε dusty pink απόχρωση, με μαύρες λεπτομέρειες που το απογειώνουν. Το συνδύασε με μια μαύρη ζώνη που τόνιζε τη μέση της και απογείωσε το look.

Η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζαντωνά/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζαντωνά/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Ζέτα Δούκα με τη Μαρία Ναυπλιώτου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Ζέτα Δούκα με τη Μαρία Ναυπλιώτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Ζέτα Δούκα με τη Μαρία Ναυπλιώτου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE