Η Ζέτα Δούκα έκανε διακοπές στην Αστυπάλαια
Η Ζέτα Δούκα έκανε διακοπές στην Αστυπάλαια/Φωτογραφία: zetadouka/instagram
INSTAGRAM

Η Ζέτα Δούκα στέλνει μήνυμα αυτοπεποίθησης: «Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα. Είμαστε φίλες πια»


Η Ζέτα Δούκα με ένα μήνυμα στο Instagram προέτρεψε όλες τις γυναίκες να αποδέχονται τον εαυτό τους και το σώμα τους, όπως ακριβώς είναι δίχως να περιμένουν την αποδοχή των άλλων.

Η ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές που έκανε πρόσφατα στην Αστυπάλαια με την Μαρία Ναυπλιώτου και θέλησε ένα ηχηρό μήνυμα αυτοπεποίθησης στις γυναίκες.

H Ζέτα Δούκα σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, θα σε πάω στη θάλασσα. Και θα σε βγάλω φωτογραφία, χωρίς να σε κρύψω, χωρίς να πάρω μία πόζα που δεν θα φαίνεσαι, χωρίς να κάνω ότι δεν υπάρχεις. Γιατί υπάρχεις, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από τότε που άφηνα σιγά-σιγά την παιδική ηλικία και μεταμορφωνόμουν σε μία έφηβη γυναίκα. Ήσουν και είσαι πάντα εκεί, λιγότερο ή περισσότερο εμφανής κατά καιρούς αλλά πάντα εκεί, όσο και να σε πολέμησα μετά μανίας κάποια χρόνια. Όσο κι αν αισθανόμουν άσχημα για την ύπαρξή σου και προσπαθούσα να σε κρατήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων που σε περνούσαν από μικροσκόπιο, λες και αυτοί δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Όχι, δε θα σε κρύψω ποτέ ξανά! Γιατί είσαι στη φύση μου, γιατί η φύση μου σε έχει πλάσει. Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα. Είμαστε φίλες πια!

Κορίτσια μου, γυναίκες μου, πανέμορφες υπάρξεις μου όλες, ας προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ τον εαυτό μας έτσι όπως είναι.
Ό,τι μπορούμε να βελτιώσουμε, ας το βελτιώσουμε χωρίς, όμως, να περιμένουμε μέσα από αυτό την αποδοχή των άλλων και κυρίως χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία ή τη ζωή μας…! Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δε θα καταφέρουμε να αρέσουμε σε όλους, ό,τι και να κάνουμε, όπως και να είμαστε.

Και πραγματικά δεν πειράζει, δεν είναι εκεί το νόημα. Η ευτυχία είναι αλλού. Είναι στην καλοσύνη και την αγάπη των ανθρώπων που σκέφτονται όμορφα για τον άλλον και κάνουν καλές και χρήσιμες πράξεις για την κοινωνία».

Η Ζέτα Δούκα είναι μία από εμάς. Χαμογελάει, βάζει το αντηλιακό της και έχει κυτταρίτιδα, όπως όλες οι γυναίκες. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να την κρύψει με φώτοσοπ και αυτό ενθουσιάζει τους followers της. 

Το καλοκαίρι οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα. Η Ζέτα Δούκα όμως μάς προτρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι.

Η Ζέτα Δούκα στέλνει μήνυμα αυτοπεποίθησης
SHARE