Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια/ Φωτογραφία: Instagram/ @zeta_makripoulia_official
17|05|2024 09:45
SHARE
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ροζ κοστούμι και πέδιλα στο πιο αναπάντεχο χρώμα -Ο bold και στιλάτος συνδυασμός


Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει στο Instagram με ένα ροζ κοστούμι και εμπνέει τις fashionistas followers της.

Φέτος, οι πιο στιλάτες γυναίκες της μόδας φαίνεται να προτιμούν τα κοστούμια σε αποχρώσεις των ζαχαρωτών, όπως το γαλάζιο, το ροζ, το λιλά και το κίτρινο, αλλά και τα διαχρονικά λευκό και μπεζ, ενώ δεν λείπουν και οι πιο bold αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί που παραπέμπει στο περσινό sunset trend -που ήθελε τα fashion girls να ντύνονται στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Έτσι και η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες της, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό ροζ κοστούμι, με τους followers της να ενθουσιάζονται με το look της και τις fashionistas να εμπνέονται από τον αναπάντεχο χρωματικό συνδυασμό.

Οι συνδυασμοί με τους οποίους μπορείτε να φορέσετε τα κοστούμια είναι κυριολεκτικά αμέτρητοι, αφού οι ελευθερία που προσφέρει η σύγχρονη μόδα σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε ακόμα και «συνταγές» που πριν μερικά χρόνια θα θεωρούνταν εντελώς off.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, λοιπόν, προτίμησε να μην παίξει με safe συνδυασμούς και φόρεσε το ροζ κοστούμι της με κίτρινα πέδιλα, κάνοντας έτσι έναν bold συνδυασμό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Δείτε τη Ζέτα Μακρυπούλια με ροζ κοστούμι:

@zeta_makripoulia_official
@zeta_makripoulia_official
@zeta_makripoulia_official
@zeta_makripoulia_official
@zeta_makripoulia_official

Ένα από τα στοιχεία που όλες οι followers της Ζέτας Μακρυπούλιας προσέχουν σε κάθε post είναι το look με το οποίο εμφανίζεται η παρουσιάστρια, αφού κάθε φορά εμπνέει τις fashion lovers. Αν προσέξει κανείς τα σχόλια θα δει ότι πολλές ρωτούν να μάθουν που μπορούν να βρουν τα κομμάτια που φορά.

SHARE