Ηβη Αδάμου
Ηβη Αδάμου/Φωτογραφία: Ivi Adamou/instagram
INSTAGRAM

Ηβη Αδάμου: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και ποζάρει με τον μπαμπά της, Μιχάλη Κουϊνέλη


Μια χαρούμενη και γλυκιά ανάρτηση στο Instagram έκανε η Ήβη Αδάμου και ενθουσίασε τους followers της.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Μιχάλης Κουϊνέλης, αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα με την κόρη τους, Ανατολή, και η Ηβη Αδάμου μοιράστηκε τις προσωπικές τους στιγμές στο Instagram.

Οι τρεις τους έκαναν μια όμορφη χειμωνιάτικη βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε την Ανατολή-Νεφέλη με τον πατέρα της, Μιχάλη Κουϊνέλη να χαμογελούν. «Μια όμορφη μέρα…μια βόλτα…μια οικογένεια…πολλή αγάπη…», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε guest εμφάνιση στο «X-Factor» και στη συνέχεια έγιναν αχώριστοι. Τον Ιούνιο του 2018 ο ερχομός της κόρης τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Δείτε το ποστ:

Η Ανατολή-Νεφέλη είναι τρεισήμισι χρονών σήμερα και πραγματικά έχει μεγαλώσει πολύ. Όπως θα δείτε τα μαλλιά της τα έχει πλεγμένα κοτσιδάκια και ο μπαμπάς της δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του και την αγκαλιά του.

Ηβη Αδάμου: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και ποζάρει με τον μπαμπά της, Μιχάλη Κουινέλη

Θυμίζουμε ότι η μικρή Ανατολή πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τους single με τίτλο «Για σένα».

Ηβη Αδάμου: Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και ποζάρει με τον μπαμπά της, Μιχάλη Κουινέλη

Η Ηβη Αδάμου όταν ρωτήθηκε το 2019 πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό της κόρης της, απάντησε στο Down Town Κύπρου: «Δεθήκαμε πιο πολύ με τον Μιχάλη. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά. Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο».

SHARE