Αρεόπολη
Φωτογραφία: Shutterstock
ΑΡΕΟΠΟΛΗ

Το πιο ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο βρίσκεται στη Λακωνική Μάνη


Όλες οι πόλεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν φορέσει ήδη τα γιορτινά τους, με όλους μας να ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα πιο πολύ από ποτέ.

Φέτος, το πιο πρωτότυπο και όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας βρίσκεται στη Μάνη και συγκεκριμένα στην Αρεόπολη.

Αντί, λοιπόν, να στολίσουν έλατο ή κάποιο άλλο τεχνητό δέντρο, επέλεξαν ένα φραγκοσυκόδεντρο που κοσμεί τον κεντρικό δρόμο της λακωνικής πόλης.

Το ιδιαίτερο δέντρο με τα παχιά, αγκαθωτά φύλλα και τα πολύχρωμα άνθη του στολίστηκε με φωτάκια και ένα σκουφί Άγιου Βασίλη αντί για κορυφή.

Τα φραγκόσυκα μοιάζουν με χριστουγεννιάτικες μπάλες και το αποτέλεσμα είναι απίθανο και άκρως γιορτινό!

Τις υπέροχες φωτογραφίες μοιράστηκε στο Facebook η σελίδα «Mani Traveler Greece» και ανήκουν στην τοπική επιχείρηση «Γεωπλασία κέντρο κήπου».

«Στολίσατε; Εδώ στην Αρεόπολη τις εντυπώσεις κλέβει για άλλη μια χρονιά το χριστουγεννιάτικο φραγκοσυκόδεντρο που στολίζει τον κεντρικό δρόμο!», έγραψαν χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

 χριστουγεννιάτικο δέντρο
Φωτογραφία: Facebook/Mani Traveler Greece

Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους χρήστες να έχουν ξετρελαθεί με τον απίθανο και διαφορετικό χριστουγεννιάτικο στολισμό.

 χριστουγεννιάτικο δέντρο
Φωτογραφία: Facebook/Mani Traveler Greece
SHARE