Το ιδιωτικό αεροπλάνο που τελικά είναι σκηνικό
Το ιδιωτικό αεροπλάνο που τελικά είναι σκηνικό/Φωτογραφία: peerspace.com
SOCIAL MEDIA

Σκηνικό ήταν τελικά το ιδιωτικό αεροπλάνο όπου έβγαζαν φωτό δεκάδες Influencers -Το πόσταραν για δικό τους


Και όπως πολύ σωστά λένε «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

Όσο κι αν μας αρέσει αυτή η λάμψη, πολλές φορές μπορεί να κρύβει ένα θάμπωμα, ακόμη και ένα ψέμα.

Στον θαυμαστό κόσμο των influencers δεν είναι όλα ακριβώς όπως φαίνονται και σίγουρα δεν είναι όλα τόσο τέλεια. Στα social media οι περισσότεροι χτίζουν ένα προφίλ πολύ διαφορετικό απ' αυτό που υπάρχει στην πραγματικότητα λέγοντας ψέματα.

Για παράδειγμα, μπορεί εσύ να βλέπεις μια γυναίκα με εκατομμύρια followers να ποζάρει μέσα από το ιδιωτικό πολυτελές αεροπλάνο της στο Instagram και αυτό ουσιαστικά να είναι ένα σκηνικό ενός στούντιο. Καμία σχέση δηλαδή με αληθινό private jet!

Ενα τέτοιο στούντιο που μοιάζει με το εσωτερικού ενός πολυτελούς ιδιωτικού αεροπλάνου βρίσκεται στο Λος Αντζελες και μπορεί ο οποιοσδήποτε να το νοικιάσει με 64 δολάρια την ώρα.

Απ΄ ότι φαίνεται αρκετοί influencers έχουν νοικιάσει το συγκεκριμένο στούντιο για να ποστάρουν φωτογραφίες τους στο προφίλ τους στο Instagram και να δώσουν την ψεύτικη εντύπωση ότι βρίσκονται μέσα στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο.

Απ΄ ότι φαίνεται τα φιλόδοξα Rich Kids του Instagram έχουν βρει τον τρόπο να πουλήσουν χλιδή στα social media με μόλις 64 δολάρια την ώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες του στούντιο, το οποίο βρίσκεται στο Λος Αντζελες:

SHARE