Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου/Φωτογραφία: ilianapapageorgiou
INSTAGRAM

Το κόλπο για τέλεια κυματιστά μαλλιά χωρίς πρέσα -Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει τον τρόπο


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο όπου μάς δείχνει τον τρόπο να κάνουμε κυματιστά τα μαλλιά μας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε πρέσα μαλλιών.

Η φυσικότητα έχει την τιμητική της και κάθε γυναίκα ανάλογα με την ηλικία, το στιλ και τη διάθεση της καλείται να προσαρμοστεί στη μεγαλύτερη τάση της εποχής μας. Ακόμα και στα μαλλιά, θέλουμε το φυσικό, θέλουμε το hairstyle που δεν έχουμε προσπαθήσει ιδιαίτερα για να το πετύχουμε -ή τουλάχιστον έτσι θα φαίνεται.

Αν υπάρχει ένα χτένισμα που αρέσει σε όλες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτό είναι το σπαστό μαλλί. Τα κυματιστά μαλλιά που έχουν κίνηση, που δεν έχουν όλες οι τούφες το ίδιο σπάσιμο και που, καθώς κινούμαστε, έχουν αέρα και διατηρούν το ανάλαφρο, χαλαρό, κυματιστό στιλ τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από το προφίλ της στο Instagram μάς έδειξε τον τρόπο να κάνουμε κυματιστά τα μαλλιά χωρίς να χρησιμοποιήσουμε πρέσα μαλλιών.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει τον τρόπο να κάνεις κυματιστά τα μαλλιά σου χωρίς πρέσα

Μετά το λούσιμο των μαλλιών και αφού βάλουμε λίγο αφρό στα μαλλιά μας, κάνουμε χωρίστρα στη μέση. Τοποθετούμε το μακρύ ευέλικτο ρόλερ στην κορυφή του κεφαλιού, εκεί που βάζουμε την στέκα. Ύστερα δουλεύουμε κάθε πλευρά, ξεκινώντας από την κορυφή και τυλίγοντας μικρές τούφες γύρω από το ρόλερ. Συνεχίζουμε μέχρι να φτάσουμε στις άκρες και πιάνουμε με ένα λαστιχάκι. Κάνουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και αναμένουμε για λίγη ώρα μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά.

Δείτε το βίντεο:

Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο wavy look και δεν θα χρειαστείς κανένα εργαλείο θερμότητας.

SHARE