Φωτογραφία: Instagram/@ilianapapageorgiou
Φωτογραφία: Instagram/@ilianapapageorgiou
04|12|2023 09:47
SHARE
ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στόλισε το σπίτι της με φίλους και τον σύντροφό της -Το πανύψηλο δέντρο με τη διαφορετική κορυφή


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στόλισε το σπίτι της και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το άκρως εορταστικό design του σαλονιού της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δίνει καθημερινά ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή «Shopping star» και αναρτά τα looks της στο δραστήριο προφίλ της στο Instagram.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στα social media φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα πρόσφατα post της να έχουν άκρως εορταστική διάθεση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στόλισε το σπίτι της με φίλους και τον σύντροφό της -Το πανύψηλο δέντρο με το αλλιώτικο αστέρι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έντυσε» γιορτινά το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και όπως αποκάλυψε με τις φωτογραφίες της σε Instagram Story αγαπημένα της πρόσωπα συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της για να χαρούν όλοι μαζί τη διαδικασία του στολίσματος.

Στην παρέα της μεταξύ άλλων ήταν και η καλή της φίλη, Βασιλική Ρούσου, αλλά και ο σύντροφός της, Γιάννης Καραβασάνης.

Όσο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρόκειται για ένα ψηλό και γεμάτο δέντρο, με λευκά στολίδια , ροζ χρυσές μπάλες και λουλούδια ενώ για αστέρι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τοποθέτησε μια πεταλούδα με χρυσά φτερά.

Το μοντέλο για την περίσταση φόρεσε ένα χριστουγεννιάτικο φούτερ και φωτογραφήθηκε με τους φίλους της μπροστά από το στολισμένο δέντρο.

Δεν έλειψαν φυσικά και τα «ατυχήματα». Μια γυάλινη μπάλα με πούλιες έσπασε στο πάτωμα, ωστόσο η παρέα δεν πτοήθηκε.

SHARE