Ηλίας Αλεξίου: Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase εξηγεί πώς έχασε 30 κιλά
The Chase
07|04|2024 11:14
SHARE
ΔΙΑΙΤΑ

Ηλίας Αλεξίου: Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase εξηγεί πώς έχασε 30 κιλά


Καλεσμένος στο «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν το πρωί της Κυριακής ο Ηλίας Αλεξίου ή αλλιώς ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase, ο οποίος μίλησε για τη δίαιτα και τα κιλά που έχασε.

Ειδικότερα, το θέμα της εκπομπής ήταν η απώλεια βάρους αλλά με ασφαλή τρόπο. Γιατί είναι τελικά επιτυχημένο το πλάνο διατροφής που είναι απλό; Καλεσμένος, λοιπόν του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» ο οποίος εξήγησε πώς έχασε 30 κιλά σε περίπου έναν χρόνο.

«Έχω χάσει 30 κιλά και η εντολή είναι θα χάσεις άλλα 20. Πρέπει να χαθούν γιατί υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα κινητικότητας στα γόνατα, με καθήλωσε στο σπίτι. Η κίνηση γινόταν με πατερίτσες για ένα μήνα», είπε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου στην εκπομπή του Mega.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Περιόρισα πάρα πολύ τις ποσότητες και με βοήθησε ένα ενέσιμο φάρμακο που πήρα ως διαβητικός. Το φάρμακο δεν θα βοηθήσει, εάν δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι θέλεις να κάνεις. Με βοήθησε να αισθάνομαι κορεσμό πολύ πιο εύκολα. Περιόρισα πάρα πολύ τις ποσότητες, επειδή είχα το κίνητρο -με βοήθησε φυσικά και το φάρμακο και εκεί συνειδητοποίσα ότι το φάρμακο δεν θα σε βοηθήσει εάν δεν έχεις συνειδητοποίησει τι θέλεις να κάνεις διότι πολλοί μπορεί να αισθανθούν τον κορεσμό αλλά να συνεχίσουν να τρώνε από συνήθεια ή για τη ηδονή του φαγητού», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.

«Τα κιλά δεν χάνονται εύκολα αν δεν ράψεις το στόμα σου», είπε σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Ηλίας Αλεξίου.

Στην εκπομπή, πάντως, το παρών έδωσε και η Γιούλη Αργυρακοπούλου, δ/ντρια Διαβητολογικής Μονάδας, Μονάδας Παχυσαρκίας & Ιατρείου Διαβητικών Εγκύων η οποία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου γιατί τελευταία έχει παρατηρηθεί ότι τα συγκεκριμένα ενέσιμα σκευάσματα χρησιμοποιούνται και από ανθρώπους που δεν είναι διαβητικοί με σκοπό την απώλεια βάρους.

«Αν έχει κάποιος σακχαρώδη διαβήτη το φάρμακο αυτό είναι λαμπρό επίτευγμα. Όμως υπάρχουν κι άλλα φάρμακα για τη παχυσαρκία που χρειάζονται ιατρική παρακολούθηση και καθοδήγηση. Πρέπει να χορηγούνται σε αυτούς που έχουν δείκτη μάζας σώματος κι άνω».

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά λειτουργούν επικουρικά με την διατροφή και με την άσκηση που δεν πρέπει να την αμελούμε, κατέληξε η κα. Αργυρακοπούλου.

Δείτε τη μεταμόρφωση του Ηλία Αλεξίου

Στο παρελθόν ήταν αθλητής της άρσης βαρών, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ιστιοπλοΐα και μαγειρεύει. 

SHARE