ηλικιωμένο ζευγάρι
Φωτογραφία: Barbara Smith/mancheste revening news
ΜΑΖΙ ΓΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ

Ηλικιωμένοι σύντροφοι συναντιούνται στο νοσοκομείο για τελευταία φορά λίγο πριν φύγουν και οι δύο από τη ζωή


Η Margaret και ο Derek Firth ήταν παντρεμένοι για 70 χρόνια μέχρι που έφυγαν από τη ζωή με λίγες μόνο ημέρες διαφορά.

Και οι δυο τους ήταν 91 ετών και άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Trafford General Hospital του Μάντσεστερ από κορωνοϊό.

Οι σύντροφοι κατάφεραν να δουν ο ένας τον άλλον και να ενώσουν τα χέρια τους από τα κρεβάτια του νοσοκομείου λίγο προτού φύγουν από τη ζωή. Ήταν μαζί από τα 14 τους.

Η Margaret αρχικά μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Trafford. Όταν νόσησε και ο σύζυγός της, ζήτησε να μεταφερθεί εκεί για να είναι κοντά της καθώς οι γιατροί δεν ήταν πολύ αισιόδοξοι.

Η κόρη τους, Barbara Smith, δήλωσε ότι όταν οι γονείς της συναντήθηκαν, τον ρώτησε «Πού ήσουν;».

ηλικιωμένο ζευγάρι
Barbara Smith/manchester evening news

Αυτό τους έκανε και τους δύο να δείχνουν κάπως καλύτερα καθώς ήταν ξανά μαζί. Ο Derek πέθανε στις 31 Ιανουαρίου και η Margaret μόλις τρεις ημέρες μετά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1950 και απέκτησε μαζί 5 παιδιά, 11 εγγόνια και 4 δισέγγονα. Έζησαν μαζί έναν ευτυχισμένο γάμο με κοινωνική ζωή και έφυγαν μαζί, αγαπημένοι και πλήρεις.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τελευταία τους τρυφερή στιγμή, από τα κρεβάτια του νοσοκομείου, όπου ενώνουν τα χέρια τους και κλαίνε. Η συγκινητική φωτογραφία κάνει από τότε τον γύρο του Διαδικτύου.

SHARE