Ποια είναι η Sofila Milla
Sofila Milla
26|07|2023 12:24
SHARE
SOFIA MILLA

Ινφλουένσερ τεχνητής νοημοσύνης ποστάρει non stop από τις διακοπές της στη Σαντορίνη


Μια 19χρονη ινφλουένσερ από τη Φιλανδία με μακριά ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Ο λόγος για τη Milla Sofia που έχει έχει περισσότερους από 33.000 ακόλουθους στο Instagram και 90.000 στο TikTok, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στη Σαντορίνη και δείχνει να απολαμβάνει τον ήλιο και τις θάλασσες της Ελλάδας.

Ωστόσο, δεν είναι πρόκειται για μια απλή ινφλουένσερ καθώς η υπάρχει κάτι άλλο που κάνει ξεχωριστή την Milla Sofia.

Δείτε στο Bovary.gr ποια είναι η Sofia Milla που δημοσιεύει ακατάπαυστα φωτογραφίες από τη Σαντορίνη

Ποια είναι η 19χρονη ινφλουένσερ Sofia Milla

Στην πραγματικότητα, η 19χρονη Φινλανδή δεν είναι παρά ένα δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης. Ενώ στο Instagram αναφέρεται ξεκάθαρα πως «Είμαι 19χρονο κορίτσι που ζω στο Ελσίνκι. Είμαι δημιούργημα AI», πολλοί έχουν ξεγελαστεί νομίζοντας ότι είναι ένας κανονικός άνθρωπος που αναπνέει.

Η Milla δεν είναι η μόνη εικονική ινφλουένσερ που κάνει τα πάνδεινα, καθώς εκατοντάδες εντυπωσιακές ψηφιακές γυναίκες μοιράζονται φωτογραφίες που έχουν απίστευτη αλληλεπίδραση με το κοινό συγκεντρώνοντας εκατοντάδες προβολές και likes.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες ψηφιακά δημιουργημένες περσόνες, η Milla δεν κρύβει το γεγονός ότι δημιουργήθηκε από AI.

«Καλώς ήρθατε στην εικονική μου σφαίρα! Δεν είμαι ο συνηθισμένος επηρεαστής σου. Είμαι μια 19χρονη γυναίκα που κατοικεί στη Φινλανδία, αλλά εδώ είναι η ανατροπή - είμαι μια εικονική επιρροή που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη», διαβάζουμε στα social media της Milla.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να «επισκεφτεί» και την Ελλάδα. Στις 15 Ιουλίου, η Milla δημοσίευσε πρώτη φορά μια εικόνα της με λευκό μπικίνι, να στέκεται σε ένα μπαλκόνι στη Σαντορίνη ενώ από τότε έχει κατακλύσει τον λογαριασμό της με φωτογραφίες από το νησί των Κυκλάδων.

«I'm 'Greek'-ing out over how to leave this paradise», αναφέρει η ανάρτηση κάνοντας ένα χαριτωμένο λογοπαίγνιο και αναρωτώμενη για το πώς θα φύγει από τον παράδεισο Ελλάδα.

«Ευχαριστούμε για άλλη μια υπέροχη θέα στη Σαντορίνη! Φαίνεσαι υπέροχη, καταπληκτική, όμορφη, εντυπωσιακή και συναρπαστική με λευκό μπικίνι», σχολίασε ένας χρήστης.

Η επίσημη δουλειά της είναι μοντέλο, όπως σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται σε αναζήτηση για εμπορικές συνεργασίες με εταιρείες που όπως λέει θα «αναδείξει τα προϊόντα τους». Οπως όλα δείχνουν η βιομηχανία της μόδας επηρεάζεται και αυτή με τη σειρά της με τα επαγγέλματα που απειλούνται από την τεχνητή νοημοσύνη.

SHARE