Οικογένεια Ζαγοράκη
Οικογένεια Ζαγοράκη/Φωτογραφία: Instagram
INSTAGRAM

Ιωάννα Λίλη και Θοδωρής Ζαγοράκης: Πάρτι γενεθλίων για τον γιο τους που έγινε 13 ετών


Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους, τη 16χρονη Μαρία και τον 13χρονο Γιάννη.

Στις 15 Αυγούστου η κόρη της είχε την ονομαστική της εορτή και ο γιος της τα γενέθλιά του που έγινε 13 ετών. Η Ιωάννα Λίλη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη και σημείωσε:

«Χρόνια πολλά στα δικά μας πλασματάκια. Γενέθλια του υιού και ονομαστική γιορτή της κόρης, διπλή γιορτή. Χρόνια πολλά στα πιο υπέροχα πλάσματα, στα δικά μου ξεχωριστά σημαντικά πλάσματα. Είστε το χαμόγελο στη ζωή μου, η ζωή μου όλη. Υγεία, ευτυχία, επιτυχίες να σας συντροφεύουν σε κάθε σας βήμα. Να σας χαιρόμαστε».

Ιωάννα Λίλη και Θοδωρής Ζαγοράκης: Πάρτι γενεθλίων για τον γιο τους που έγινε 13 ετών

Η Ιωάννα Λίλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την τούρτα που ετοίμασαν για τα γενέθλια του γιου της και τα μπαλόνια με τον αριθμό 13.

Τον Νοέμβριο του 2006, ο 35χρονος τότε Θοδωρής Ζαγοράκης (ηγέτης της εθνικής ομάδας εκείνη την εποχή και ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού ποδοσφαίρου) και η λαμπερή Ιωάννα Λίλη παντρεύτηκαν στη Λυδία Καβάλας, γενέτειρα του γαμπρού, σε έναν από τους πιο hot αλλά και πιο «αθόρυβους» γάμους της χρονιάς.

H ευτυχία τους ολοκληρώθηκε το 2007 με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίας, ενώ τον Αύγουστο του 2010 έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, καλωσορίζοντας στη ζωή τον γιο τους, Γιάννη.

SHARE