H Ιωάννα Παππά
H Ιωάννα Παππά/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Ιωάννα Παππά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της για τα γενέθλιά της


Η Ιωάννα Παππά ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Αντώνη.

Μητέρα και γιος χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό και όλα τα τα βλέμματα στρέφονται στη γλυκιά αφιέρωση που της έκανε ο γιος της για τα γενέθλιά της. «Μανούλα Ιωάννα σ’ αγαπάω πολύ. Χρόνια σου πολλά! Ο Αντωνάκης σου… » έγραψε ο Αντώνης στο σημείωμά του.

Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Μega, έγινε μητέρα στα 42 της. «Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα» έχει σημειώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ιωάννα Παππά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της για τα γενέθλιά της

Η Ιωάννα Παππά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της που τον κρατάει αγκαλιά. Η ηθοποιός είχε πρόσφατα γενέθλια και έγινε 46 ετών.

Ο μικρός Αντώνης που θα γίνει τον Αύγουστο 4 ετών έγραψε ένα τρυφερό σημείωμα στη μητέρα του για τα γενέθλιά της. Εκείνη σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους: «Λαβ φορ έβερ», εκφράζοντας την αιώνια αγάπη της προς τον γιο της.

SHARE