Φωτογραφία: Instagram/@ioannatri
Φωτογραφία: Instagram/@ioannatri
03|02|2023 09:03
SHARE
ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε το κούρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες, λίγο πριν μπει στους «Παγιδευμένους»


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της και υιοθέτησε το κούρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες.

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός είναι από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που κεντρίζει συχνά το ενδιαφέρον με τις στιλιστικές τις επιλογές. Πρόκειται για μία γυναίκα που κάνει πάντα στιλάτες και προσεγμένες εμφανίσεις και έχει μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό , χαρίζοντας μας έμπνευση για τα πιο κομψά, αλλά και casual looks.

Η ηθοποιός, ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή, έπειτα από τον επιτυχημένο της ρόλο στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και πρόκειται να συμμετάσχει στη σειρά «Παγιδευμένοι». Για χάρη του νέου της ρόλου λοιπόν, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε την απαραίτητη αλλαγή, ώστε να ενσαρκώσει μια εισαγγελέα και το νέο hair look της είναι όντως ό,τι πρέπει.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε το κούρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες, λίγο πριν μπει στους «Παγιδευμένους»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκοψε αφέλειες και είναι αλήθεια πως της ταιριάζουν πολύ. Οι αφέλειες άλλωστε έχουν μια δική τους γοητεία στην οποία λίγες μπορούν να αντισταθούν.

Οι αφέλειες χαρίζουν στιλ και ανεπιτήδευτη φινέτσα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές Παριζιάνες τις λατρεύουν.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ενέδωσε στις αφέλειες, φρέσκαρε το κούρεμά της και είναι φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ. Το πρόσωπό της γλυκαίνει ιδιαίτερα ενώ ανάλογα με τη διάθεσή της μπορεί να τις κάνει στο πλάι, τύπου curtain bangs και να φρεσκάρει με μια απλή μόνο κίνηση το look της.

SHARE