γιατροί σε νοσοκομείο της Ιταλίας με μάσκα
Ιταλίδα νοσοκόμα συγκλονίζει/ Φωτογραφία: AP Images
19|03|2020 12:52
SHARE
VIRAL POST

«Δεν είναι photoshop, είναι το πρόσωπό μου μετά το τέλος της βάρδιας μου»: Ιταλίδα νοσοκόμα σοκάρει -Η viral φωτό


Μια Ιταλίδα νοσηλεύτρια σόκαρε το Facebook δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της ύστερα από το τέλος μιας πολύωρης βάρδιας, στην οποία τα σημάδια από τη μάσκα και τα προστατευτικά γυαλιά έχουν αφήσει εμφανή σημάδια στο πρόσωπό της. Η φωτογραφία της έγινε viral.

Η Σαμπίνα Μαόντι είναι νοσηλεύτρια και εργάζεται σε νοσοκομείο της πόλης Κάλιαρι της Ιταλίας. Αυτήν την περίοδο, η ίδια, όπως και όλοι οι νοσηλευτές και γιατροί της γειτονικής χώρας, περνούν ολόκληρα μερόνυχτα στις νοσοκομειακές μονάδες, φροντίζοντας όσους αποτελούν κρούσματα κορωνοϊού και προσπαθώντας να κατευνάσουν την πανδημία. Η ίδια συμβουλεύει τους πάντες να μείνουν στο σπίτι, ώστε να συμβάλλουν και εκείνοι με τον τρόπο τους για να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας.

«Δεν είναι photoshop! Είναι αυτό που σου συμβαίνει όταν μένεις τόσες ώρες με τη μάσκα FFP3, γυαλιά, ολόσωμη φόρμα. Μην γκρινιάζετε που πρέπει να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι. Κάθε δική σας αδιαφορία ισοδυναμεί με ένα τίμημα που όλοι μας πρέπει να πληρώσουμε. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, σκεφτείτε τους αγαπημένους σας, όλον τον κόσμο που φροντίζει όσους είναι άρρωστοι» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας που έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες αντιδράσεις στο σχόλια. Βέβαια, αναρίθμητα είναι και τα σχόλια από τους Ιταλούς που την ευχαριστούν για το σπουδαίο έργο της στη μάχη κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3526065517465957&set=a.375924435813430&type=3&theater
SHARE